CS Mioveni și FC Argeș încep noul campionat de Liga 1 peste două luni, timp în care antrenorii trebuie să definitiveze loturile și să pregătească sezonul.

Astfel, Federația Română de Fotbal a anunțat că noul sezon de Liga 1 va începe pe 16 iulie. Decizia a fost luată în Comitetul Executiv al FRF. Înaintea începerii Ligii 1, se va disputa Supercupa României, între CFR Cluj și Sepsi sau Voluntari pe 9 iulie, însă deocamdată nu se știe gazda partidei.

Vacanța de vară este mai scurtă anul acesta deoarece, toate campionatele din Europa încep mai devreme, din cauza Mondialului din Qatar, care are loc în noiembrie - decembrie, perioadă în care campionatele interne se întrerup.

Dintre cele două echipe argeșene din Liga 1, CS Mioveni și-a confirmat deja antrenorul, Alexandru Pelici urmând să conducă formația și în 2022/2023. Deja tehnicianul și-a creionat programul de pregătire de vară, cu revenirea din vacanță pe 14 iunie, o săptămână de pregătire pe plan local și apoi două la munte, în țară.

În schimb, la FC Argeș se așteaptă și ultimul meci oficial, cel cu FC Voluntari de luni, după care conducătorii vor anunța dacă mizează în continuare pe Andrei Prepeliță sau se reorientează.