Rapid parcă a fost blestemată ieri seară la Mioveni, echipa antrenată de Adrian Mutu neputându-se bucura de golurile marcate.

S-a întâmplat acest lucru, deoarece galben-verzii au reușit să înscrie și ei, imediat după ce puneau mingea la mijlocul terenului și reluau jocul, în urma golurilor lui Rapid.

Scorul a fost deschis de Sanoh, în finalul primei reprize, după o acțiune personală și un dribling prin care a eliminat 3 adversari, la marginea careului și un șut plasat, ușor deviat, care a atins bara și s-a oprit în plasă. În repriza a doua, Ioniță egalează, în minutul 59, după ce reia cu capul din 6 o centrare de pe stânga. Mioveniul apoi mingea la jumate, începe jocul, Sanoh primește pe dreapta, îi pasează lui Oancea care pătrunde în viteză, în careu, pe aceeași parte și șutează la colțul lung, mingea lovind bara și intrând în poartă. Rapid a mai reușit o egalare, la 2, în minutul 90+2, dar tot degeaba, pentru că după ce au pus mingea la jumate, gazdele au ajuns în careul advers și au înscris prin Voinea, un gol asemănător cu cel anterior.

Dacă  nu au putut conduce pe tabelă la final, rapidiștii au condus în schimb la statistică aceștia având după 90 de minute posesia (63% față de 37%), mai multe faze de poartă (11-6), mai multe cornere (13-0) și mai multe off-side-uri (10-1).

CS Mioveni nu avea ieri nevoie de victorie, dar a obținut-o și a rămas pe același loc ca înainte etapei, 6 în play-out, salvându-se de la retrogradare și evitând și barajul. În schimb Rapid avea nevoie de victorie pentru a nu pierde locul 1 și barajul de Conference League, dar a ratat ambele obiective, terminând, în urma înfrângerii, pe locul 3.