FC Argeș a fost eliminată astăzi în semifinalele Cupei României la fotbal, după ce a pierdut și returul cu FC Voluntari, disputat la Pitești, cu 1-0.

La Pitești s-a sperat la o calificare, dar nu era decât o glumă, atâta timp cât jocul a fost unul la fel de slab ca în play-off, iar FC Argeș a ajuns la 5 înfrângeri, fără gol marcat. Mai mult, a și încasat, 17 goluri. A fost pe rând înfrângerea din Cupă de la Voluntari 0-2, apoi înfrângerile din campionat 0-4 cu U Craiova, 0-4 la FCSB, 0-6 cu CFR Cluj și acum 0-1 în returul Cupei cu Voluntari. Dar criza Argeșului se adâncește mai mult, echipa antrenată de Andrei Prepeliță având o victorie în ultimele 9 meciuri.

După un joc anost în care nu au arătat nimic nou, FC Argeș a forțat în finalul primei reprize, dar degeaba pentru că golul nu a venit. Apoi, în repriza a doua prestația slabă, dar a venit totuși un penalty, pe care însă Șerban l-a ratat, portarul parând. Acesta a fost și momentul psihologic al meciului, pentru că până la final gazdele nu au mai contat în joc. Iar cei care au marcat au fost oaspeții, la un contraatac, aceștia obținând un penalty și o eliminare, lovitura de pedeapsă fiind transformată, iar Voluntariul câștigând cu 1-0 și calificându-se în finală.

Pentru FC Argeș continuă acum chinul din play-off, cu încă două meciuri, la Farul și cu FC Voluntari, toate trei echipele fiind lipsite de obiectiv în acest final de sezon.

Echipele de start:

FC Argeș: Greab - Tofan, Turda, Miguel, Latovlevici - Meza Colli, Raynov - Șerban, Tănase, Dumitru - Ganea. Antrenor: Andrei Prepeliță

FC Voluntari: Popa – Ciobotariu, Tamaș, Armaș(cpt), Briceag – Droppa, Rață – Varzim, I.Ghoeghe, Lopes – Nemec. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Foto: www.digisport.ro