Umilința suferită de FC Argeș, pe propriul teren, 0-6 cu CFR Cluj, chiar în ziua aniversării a 50 de ani de la câștigarea primului titlu de campioni de către piteșteni, continuă să facă valuri.

Astfel după prestația și jocul au fost reclamate de către antrenori, astăzi finanțatorul FCSB-ului, echipă care se află în luptă directă cu CFR pentur titlu a declarat la ProArena că în partida de la Pitești nu au fost toat în regulă din moment ce gazdele au folosit 4 juniori. Becali o acuză astfel pe FC Argeș, care se află și ea în luptă, ca și U Craiova pentru calificarea în finala Cupei.

”Nu se mai cumpără meciuri. Există doar înțelegeri ca la Pitești: «Hai, bă, bagă 4 jucători tineri, că așa trebuie să fie!». Dacă Craiova nu prinde finala Cupei, am pretenția să joace toți jucătorii contra CFR-ului. Dacă prinde finala, Rotaru o să spună «Eu vreau să iau Cupa pentru mine. Tu vrei să iau campionatul pentru tine? Trebuia ca până acum să te trezești»” a declarat Gigi Becali la ProArena, fiind citat de GSP.

În ziua în care clubul nostru aniversa 50 de ani de la câștigarea primului titlu de campioană a României, FC Argeș a suferit cea mai drastică înfrângere din play-off-ul Ligii I. Echipa pregătită de Andrei Prepeliță a pierdut cu scorul de 0-6, disputa de sâmbătă seară, de pe propriul teren, cu CFR Cluj, liderul Ligii I și campioan. Au marcat: Păun(2), Deac(20 pen.), Manea(38), Debeljuh(45+1, 60), Petrila(86).

FC ARGEŞ: Greab - Viana, Dobrosavlevici (min.64 Turda), Boldor, Muşat - Raynov (min.64 Meza Colli), Honciu(min.73 Fatai) - Işfan, Palic(min.73 Șerban), Dumitraşcu (min.64 Dumitru) - G. Ganea. Antrenor. Andrei Prepeliță.
CFR CLUJ: Letica - Manea, Graovac (min.46 Yuri), Burcă, Camora - Deac (Dugandzic 82), Boateng (min.70 Cvek), Bordeianu - Păun, Debeljuh (min.61 Petrila), Birligea (min.61 Omrani). Antrenor: Dan Petrescu.