Clubul din Trivale celebrează 50 de ani de la câștigarea primului titlu de campioană națională a României.
Astăzi, oficialii clubului și autoritățile vor sărbători alături de fani această performanță a echipei de atunci. În acest sens, pentru celebrarea celor 50 de ani de la Primul Titlu de Campioană a României, câștigat de către FC Argeș, suporterii alb-violeți sunt așteptați la ora 16.00, în față la Fan Shop FC Argeș, de unde se va pleca către Piața Primăriei. Astfel, fanii echipei pot reedita momentul bucuriei ce s-a trăit în 1972.
Printre cei care vor participa, se află și tinerii fotbaliști de la academiile de fotbal din Pitești, sportivii Liceului cu Program Sportiv ”Viitorul” Pitești și cei ai Centrului de Copii și Juniori ”Leonte Ianosvchi”. Acestora li se vor alătura mai multe grupuri de tineri și copii, din localitățile argeșene.
Sărbătoarea va continua la Stadionul Nicolae Dobrin, acolo unde la 20:30 se joacă partida de campionat, FC Argeș - CFR Cluj. Gazdele vor evolua în tricouri care sunt o replică a celor folosite acum 50 de ani.
În sezonul în care s-a câștigat primul titlu din istoria clubului alb-violet (1971-1972), lotul lui FC Argeș a fost următorul:
Portari: Vasile Stan, Daniel Ariciu, Spiridon Niculescu
Fundași: Marcel Pigulea, Constantin Olteanu, Remus Vlad, Ion Barbu, Petre Ivan II, Dumitru Ciolan, Constantin Nedelcu
Mijlocași: Ion Prepurgel, Marian Popescu, Dumitru Ștefan, Emil Dumitru, Ion Roșu
Atacanți: Constantin Radu I, Constantin Frățilă, Nicolae Dobrin, Radu Jercan, Ion Dobrescu, Paul Ciornoavă
Antrenori: Florin Halagian și Tănase Dima.