Fotbaliștii care au marcat goluri lui FC Argeș și CS Mioveni, în etapa de luni a Ligii 1 au fost aleși de LPF în echipa etapei.

Astfel, FC Argeș a pierdut cu 4-0 la FCSB, iar Iulian Cristea (1 gol) și Darius Olaru (2 goluri) au fost aleși în primul unsprezece al etapei. CS Mioveni a fost învinsă și ea de FC Botoșani cu 2-0, iar Dican, cel care a deschis scorul pentru moldoveni este și el în echipa etapei. De asemenea, principalul Botoșaniului, Marius Croitoru a devenit antrenorul etapei.

Iată cum arată, conform LPF, echipa ideală a etapei a 7-a din play-off şi play-out:

PORTAR

Robert Popa (FC U 1948 / 19 ani) - A avut șapte şuturi respinse, dintre care trei intră în categoria "supersave-uri". Graţie intervenţiilor sale, craiovenii au terminat meciul fără gol primit.

FUNDAŞI

Ovidiu Popescu (FCSB / 28 de ani) - Utilizat şi în acest meci pe postul de fundaş dreapta, s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor.

Dominik Kovačić (FC U 1948 / 28 de ani) - A înscris golul care le-a adus oltenilor o nouă victorie. Prin acest succes, elevii lui Nicolo Napoli şi-au asigurat matematic prezenţa în Liga 1 şi în ediţia următoare.

Iulian Cristea (FCSB / 27 de ani) - Pe lângă jocul defensiv bun, a înscris pentru a doua oară în acest sezon, în care mai are şi trei pase decisive.

Steliano Filip (Dinamo / 27 de ani) - A contribuit cu două pase decisive la cel mai clar succes reuşit de Dinamo în acest sezon.

MIJLOCAŞI

Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova / 19 ani) - Unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători din Liga 1, Ştefan Baiaram a marcat pentru a șaptea oară în campionatul actual.

Darius Olaru (FCSB / 24 de ani - FOTO) - Cu două goluri marcate şi un penalty scos, mijlocaşul roş-albaştrilor poate fi considerat cel mai bun jucător din ultima etapă.

Victor Dican (FC Botoşani / 21 de ani) - Devine un nume care atrage tot mai mult atenţia prin evoluţiile sale. A înscris pentru a doua etapă la rând.

Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 23 de ani) - Şi-a continuat evoluţiile lăudabile din ediţia curentă. A înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă.

ATACANŢI

Daniel Birligea (CFR Cluj / 22 de ani) - Introducerea sa pe teren s-a dovedit a fi mutarea câştigătoare făcută de Dan Petrescu. A înscris în premieră pe prima scenă din România.

Vlad Morar (Dinamo / 28 de ani) - Prin dubla reuşită în ultima etapă, vârful dinamoviştilor a ajuns la 30 de goluri marcate în 127 de meciuri bifate în Liga 1.

ANTRENORUL ETAPEI

Marius Croitoru (FC Botoşani / 41 de ani) - Conduşi excelent de pe bancă, moldovenii s-au impus într-o deplasare dificilă şi au rămas cu şanse mari în lupta pentru barajul de Conference League