FC Argeș a pierdut aseară drastic, la București cu FCSB, 0-4 și a ajuns la 10 goluri primite în ultimele 3 meciuri oficiale.

Astfel, piteștenii au fost învinși acum două săptămâni în Cupă de Voluntari cu 2-0, apoi U Craiova le-au dat 4 goluri în Trivale în campionat, pentru ca aseară și trupa lui Gigi Becali să le marcheze 4 goluri.

Cu vicecampioana, FC Argeș a pierdut fără drept de apel. Gazdele au început în forță, iar Tănase a lovit transversala după după doar un minut și jumătate. FCSB a deschis scorul în minutul 8, dintr-un penalty provocat de Joao Miguel și transformat de Tănase. Echipa noastră a avut șansa să restabilească egalitatea, însă Șerban a trimis în bara transversală. Olaru a dublat avantajul roș-albaștrilor pe tabelă cu zece minute înainte de finalul primului mitan. FC Argeș putea reduce din diferență până la pauză, când Said scăpat singur cu portarul Târnovanu, a fost blocat in extremis. După revenirea de la cabine, vicecampioana a mai punctat de două ori, prima dată prin Iulian Cristea, iar a doua oară prin Olaru, care a realizat astfel ”dubla”.

Echipa argeșeană continuă astfel să facă figurație în play-out, acolo unde ocupă ultimul loc, având 6 înfrângeri în 7 meciuri, marcând doar de 3 ori și primind o medie de 3 goluri pe meci în cele 6 înfrângeri.