CS Mioveni a avut doi jucători care s-au remarcat la meciul de campionat cu Academica Clinceni, câștigat cu 3-1. Este vorba de Alexandru Buziuc, marcator a două goluri și de Ionuț Rădescu care a înscris un gol jubiliar pentru galben-verzi.

După cum se știe, Liga Profesionistă de Fotbal publică după fiecare etapă mai multe clasamente, în care sunt evidențiați jucătorii care s-au remarcat în respectiv rundă. La meciul cu Academica, Buziuc a fost desemnat la final omul meciului, iar apoi a fost nominalizat în echipa etapei și printre vedetele etapei.

Echipa ideală a etapei a 22-a, aleasă de LPF, este următoarea:

PORTAR: Octavian Vâlceanu (Gaz Metan / 25 de ani) - Prin cele șase intervenţii, portarul medieşenilor a contribuit din plin la succesul izbutit de Gaz Metan la Arad.

FUNDAŞI: Bogdan Racovițan (FC Botoşani / 21 de ani) - O nouă prestaţie lăudabilă pentru singurul jucător eligibil U 21 integralist în ediţia curentă; Iulian Cristea (FCSB / 27 de ani) - A marcat golul care a închis tabela în cel mai spectaculos derby dintre FCSB şi CFR din ultimii ani; Joao Miguel Ferreira (FC Argeş / 28 de ani) - A avut un procentaj de 100 % dueluri aeriene câştigate. Este un pilon de bază în defensiva piteştenilor

MIJLOCAŞI: Ciprian Deac (CFR Cluj / 35 de ani, FOTO) - Decarul ardelenilor a făcut un nou meci mare! A fost implicat la toate cele trei reuşite ale echipei sale; Enriko Papa (FC Botoşani / 28 de ani) - Căpitanul botoşănenilor a marcat golul care i-a dus pe moldoveni şi mai aproape de atingerea obiectivului, calificarea în play-off; Alexandru Crețu (Universitatea Craiova / 29 de ani) - A făcut cel mai bun joc în tricoul Universităţii. A câştigat multe dueluri la centrul terenului; Valentin Gheorghe (FCSB / 24 de ani) - Intrarea sa pe teren s-a dovedit a fi o mutare inspirată. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

ATACANŢI: Alexandru Buziuc (CS Mioveni / 27 de ani) - A înscris de două ori şi a ajuns la cinci goluri marcate în ediţia curentă; Gabriel Debeljuh (CFR Cluj / 25 de ani) - Un nouar clasic! A înscris două goluri şi a fost un pericol permanent pentru apărarea adversă; Michael Omoh (Farul / 30 de ani) - A avut un debut fantastic la Farul, cu două reuşite în poarta adversă. Este primul jucător care înscrie pentru două echipe în sezonul curent, în dreptul său fiind şi un gol pentru Academica.

ANTRENORUL ETAPEI: Ilie Poenaru (Gaz Metan / 45 de ani) - Conduşi excelent de pe bancă, medieşenii s-au întors de la Arad cu toate punctele puse-n joc.

Tot la meciul cu Academica Clinceni, la CS Mioveni s-au bofat câteva cifre jubiliare. Astfel, conform www.ziartopdearges.ro, : ; : ; : ; ; : .