CS Mioveni a dominat în totalitate partida de astăzi cu lanterna roșie și a câștigat cu 3-1 o partidă pe care a avut-o la discreție.

76% - 24% posesie, 11-1 șuturi, 6-1 șuturi pe poartă, 8-1 la cornere, 6-1 off-side-uri, 125-67 atacuri, 99-15 atacuri periculoase sunt cifrele pe care Mioveniul le-a avut în meciul de azi cu Academica Clinceni. Rădescu a deschis scorul, cu capul, din centrarea lui Oancea, Buziuc l-a majorat tot din centrarea lui Oancea, Ștefan a redus din diferență la o greșeală în apărare, iar același Buziuc a stabilit scorul final după pauză, cu un șut frumos în diagonală din careu, de pe dreapta. Plus foarte multe alte ocazii ratate de elevii lui Alexandru Pelici prin Garutti, Scarlatache, Vereș și Sanoh.

Cele 3 puncte obținute de CS Mioveni sunt foarte importante în economia clasamentului și în perspectiva play-out-ului. Galbe-verzii au făcut 24 puncte în total și au urcat un loc în clasament, până pe 11.

Etapa următoare, Mioveniul va juca tot duminică, dar în deplasare, la Chindia Târgoviște.

⚽  CS Mioveni - Academica Clinceni 3-1 (2-1)
⚽ Mioveni: Ducan - Oancea (77 Coșereanu), Scarlatache, Garutti, Iacob, Șerbănică (77 Burnea) - Vereș, Dumitriu (64 Toma) - Rădescu, Buziuc (77 Voinea), Sanoh (82 Raicea).
⚽ Clinceni: Ureche - Stefan, Pirvulescu, Sterian - Ionita, Ion, Obedeanu, Longher - Dumitrache Velios , Goma. Au mai jucat: De Amorim, Lis, Melniciuc, Dima. Antrenor: Daniel Popa