FC Argeș a câștigat cu 2-1, în această seară, meciul de acasă cu Dinamo, însă echipa lui Prepeliță și Ianovschi nu a convins. Ce este mai important însă, cele 3 puncte rămân în Trivale, iar piteștenii fac un pas important către play-off.

De asemenea, un lucru important după acest joc, FC Argeș a ieșit dintr-o pasă neagră, echipa fiind fără victorie în ultimele patru etape din 2021.

Revenind la meciul din seara asta, Dinamo a început mai bine, nu i-a lăsat pe piteșteni să facă nicio mișcare în primele 15 minute, dar după acest minut a cedat, iar gazdele au preluat încet - încet inițiativa, fără însă a concretiza. Prima repriză s-a terminat în aceste condiții fără gol și nici pentru a doua nu se întrevedea un alt scenariu.

După pauză însă după un corner, Ișfan a rezolva o fază în careu, preluând mai întâi, și apoi înscriind din voleu, cu stângul plasat. La 1-0, Dinamo a egalat, prin Matei, dar golul a fost anulat, arbitrul dând fault în atac la Matei. Dinamoviștii au contestat decizia, iar reluările le-au dat dreptate. Gazdele au mai marcat o dată, de la 11 m, în minutul 68,prin Șerban, din 11 m, lovitura de pedeapsă fiind obținută corect de Dumitru, care a fost faultat de Patriche. Dinamo a revenit în ultimele 5 minute, prin Ivanoski, însă până la finalul nu s-a mai întâmplat nimic deosebit.

Victoria de azi aduce 3 puncte importante lui FC Argeș, echipa acumulând 31 de puncte, rămânând pe 8, dar venind la două puncte de locurile de play-off.

FC Argeș - Dinamo 2-1 (0-0)

Au marcat: Ișfan (52), Șerban (68) / Ivanovski (85)

# FC Argeș: Greab - Tofan, Turda, Miguel, Latovlevici - Mezza Colli, Șerban, Ișfan, Dumitrașcu - Palic, Fatai.

# Dinamo: Chesneau - Tomozei, Buleică, Patriche, Ehmann - Răuță, Pierret, Matei - Torje, Bordușanu, Ivanovski.