CS Mioveni a ajuns la un număr de 6 jucători aduși în această iarnă. Galben-verzii au făcut majoritatea mutărilor în ofensivă, acolo unde doi dintre oamenii de bază din prima parte a campionatului sunt accidentați.

Ultimii sosiți tabăra galben-verde sunt polonezul Pawel Tomczyk și Alexandru Raicea. Cei doi vor ajuta echipa, în partea a doua a campionatului, pentru a îndeplini obictivul de salvare de la retrogradare.

Atacantul Pawel Tomczyk are 24 de ani și a fost ultima oară la Widzew Lodz iar înainte la Lech Poznan. Jucătorul a fost transferat definitiv de galben-verzi. În schimb mijlocașul de bandă, Alexandru Raicea a fost împrumutat până la finalul sezonului, de la FC U Craiova, echipa lui Mititelu.

Cei doi completează o listă de 6 jucători noi veniți la echipă în această iarnă. Primul sosit la echipă este atacantul sub vârstă Tiberiu Coman, care a plecat în vară de la CS Mioveni și a fost în prima parte a campionatului la FC Argeș. Apoi, lotului s-a alăturat Constantin Șerban, jucător care și el a plecat în vară de la Mioveni și a jucat în tur în Liga a 3-a la ACSO Filiași.

Apoi, în timpul cantonamentului de la Mogoșoaia s-au alăturat lotului alți doi jucători. Mai întâi atacantul Albert Voinea, ultima oară la U Cluj. Acestuia i-a urmat mijlocașul de bandă, James Wright, de origine nigeriană.

Ultimii sosiți au intrat înaintea meciului cu Academica Clinceni în programul de pregătire al echipei.