CS Mioveni a încheiat astăzi cantonamentul de la Mogoșoaia, cu un meci amical contra vicecampioanei, FCSB.

Partida s-a desfășurat pe terenul Federației de la Buftea și s-a terminat la egalitate 0-0. Jocul a fost modest din partea ambelor formații, însă fiecare a ratat câte o ocazie mare. Bucureștenii au avut o bară, imediat după pauză. A fost o fază la care portarul Ducan a respins un balon plasat cu capul, iar mingea a lovit transversala. De partea celaltă, la CS Mioveni, putem evidenția șutul lui Dumitriu, de la distanță, după o centrare a lui Toma, balonul fiind scos cu greu de portar.

Partida amicală de astăzi a fost al treilea și ultimul joc de verificare pentru CS Mioveni. În primele două, s-a pierdut 1-3 cu FC Argeș și s=a câștigat, 2-0 cu Dinamo. Pentru bucureșteni, acesta a fost primul și singurul meci din această perioadă de pregătire.

De luni, galben-verzii vor relua antrenamentele la Mioveni și vor pregăti meciul cu Academica Clinceni, care este programat duminica viitoare, de la ora 14:30.

CS Mioveni - FCSB 0-0

# Mioveni: Ducan – Scarlatache (61 Balaur), Garutti, Balaur – Oancea, Vereș (58 Toma), Dumitriu, Burnea (58 Șerbănică) – Rădescu (72 Coman), Buziuc (61 James Wright), Sanoh (72 Dat). Antrenor: Alexandru Pelici

# FCSB:Andrei Vlad – Ovidiu Popescu, Iulian Cristea, Andrei Miron, Denis Haruț – Adrian Șut – Răzvan Oaidă, Darius Olaru (cpt) – Octavian Popescu, Claudiu Keșeru, Florinel Coman. Antrenor: Toni Petrea