FC Argeș nu a realizat în această pauză competițională, până acum, niciun transfer, fiind poate pentru prima dată în istoria clubului când se întâmplă așa ceva.

Situația are însă o explicație perfect plauzibilă, care a fost dată de managerul Jean Vlădoiu și este legată de salariile prea mari pe care fotbaliștii doriți le cer.

”Am văzut cu Andrei și cu Mihai cred că 70-80 jucători. Ne interesează un mijlocaş şi un atacant. Credeţi-mă că tot ce am găsit depăşeşte cu mult bugetul nostru. N-am găsit jucători sub 15.000 euro pe lună şi nu putem să plătim asemenea salarii. N-avem certitudinea că în următoarele 3-4 luni va da 20 goluri și vom intra în play-off. Dacă am ști, am face și efortul ăsta!. Avem trei jucători aduși în vară care au venit nepregătiți. Asta e prima pregătire pe care o prind cu staff-ul tehnic și sunt ferm convins că vor arăta altfel în retur” a spus Vlădoiu într-un interviu acordat LPF.

Toto acolo oficialul lui FC Argeș vorbește despre obiectivul din acest sezon: ”Nu numai la Pitești se vorbește de play-off. Cred că sunt foarte multe echipe care își doresc să prindă play-off-ul, dar nu spun. Noi o spunem public. În vara anului trecut, domnului primar Gentea a adus la Pitești niște jucători extraordinari. Nu numai că s-a ținut de cuvânt, dar cred că s-a și autodepășit. Sunt fotbaliști care au jucat la un anumit nivel. De aceea și cerințele au fost de a ne bat pentru play-off. Chiar dacă nu reușeam aceste transferuri, obiectivul ar fi fost tot tinderea către play-off unde avem liniște, vin bani mai mulți, poți să aduci jucători”.