Amicalul cu Dinamo a lăsat urmări în tabăra Mioveniului, care a rămas fără un jucător de bază pentru o prioadă bună.

Astfel, căpitanul echipei a devenit în urma pumnului încasat în plină figură de la portarul Eșanu, indisponibil până la finalul sezonului regular.

Bogdan Rusu a părăsit pe targă meciul cu Dinamo fiind dus cu Salvarea la Spital. Atacantul a stat aproape 12 ore la Spitalul Elias și apoi la Spitalul BMF, dar și prin alte clinici, unde I s-au făcut investigații, analize, radiografii și CT. La finalul zilei diagnosticul a fost: multiple fracture la nivelul feței. Rusu are fața umflată și a avut nevoie de calmante pe durata zilei pentru a suporta durerile și analizele. Din ce au spus doctorii nu se poate opera ceea ce are el, iar în perioada următoare va face controale săptămânal, urmând ca după 4 săptămâni să i se facă o primă evaluare, cât mai are de stat pe tușă și dacă poate relua alergările.

Astfel, primele etape vor fi ratate de Rusu în 2022, echipa trebuind să se descurce fără aportul căpitanului.

Din momentul accidentării, nimeni din conducerea lui Dinamo nu a contactat pe cineva de la Mioveni pentru a se interesa de soarta jucătorului, însă portarul Eșanu, cel care l-a accidentat pe atacant a luat legătura cu Rusu, interesându-se cum este și cerându-și scuze pentru ieșirea avută în meci.

Bogdan Rusu a rămas cu echipa în cantonament, urmând la sâmbătă la plecare lotului spre casă să mai facă o serie de investigații la București.