Meciul amical dintre CS Mioveni și Dinamo, disputat azi la Buftea și terminat 2-0 pentru argeșeni, a fost la un pas de întrerupere pe finalul primei reprize, după o serie de trei intrări criminale ale bucureștenilor asupra jucătorilor galben-verzi.

Mai întâi Răuță a intrat cu talpa sus direct pe glezna lui Toma, moment în care meciul s-a întreupt pentru prima oară, discuțiile au fost aprinse iar spiritele s-au încins.

Apoi, în minutul 32, portarul adversarilor i-a dat un pumn în plină figură lui Rusu, în careu, la o minge la care atacantul a sărit să o joace, iar goal-keeper-ul a ieșit să boxeze balonul fără să strige ceva. Lovitura a fost atât de puternică, încât Rusu  a fost dus la spital cu o a doua Salvare, fiind suspect de fractură de pomete. Și în acest moment s-a discutat aprins și lucrurile au fost la un pas să degenereze.

În fine în timp ce Rusu era la Salvare, Rădescu a fost și el atacat violent de un adversary, fiind călcat pe mână intenționat, moment în care banca Mioveniului a intrat pe teren și a vrut să oprească meciul. Până la urmă acesta s-a reluat după lungi parlamentări.

Revenind la meci, galben-verzii s-au impus cu 2-0, grație golurilor marcate de jamaicanul James Wright, aflat în probe (min 32 - șut din careul mic pe sub portar) și Vereș (min 77 șut la colțul lung, după două driblinguri ale lui Sanoh). CS Mioveni a ratat și un penalty, în prima repriză la faza lovirii lui Rusu, mingea șutată de Buziuc de la punctul cu var fiind respinsă de portar.

CS Mioveni – Dinamo 2-0 (1-0)

Au marcat: Wright (32), Vereș (77)

CS Mioveni: Popescu – Rădescu (62 Oancea), Iacob, Scarlatache (62 Balaur), Garutti (65 Burnea), Șerbănică – Toma, Dumitriu (46 Vereș) – Buziuc (65 Coman), Rusu (25 Albert Voinea, 60 Dat), Wright (46 Sanoh)