Fiind împreună în cantonament la Mogoșoaia, CS Mioveni și FC Argeș au disputat astăzi un meci amical, primul pentru fiecare dintre ele de la reluarea pregătirii.

Piteștenii s-au impus cu 3-1, dar după ce au fost condiși aproape o repriză de galben-verzi, aceștia fiind cei care au deschis scorul.

Vereș a marcat pentru 1-0, în minutul 6, după un corner, bătut de Coșereanu mingea fiind deviată de Garutti cu capul până la mijlocaș. În minutul 38, FC Argeș a egalat prin șutul lui Arias de la 20 m, plasat. Apoi, în minutul 70, fostul jucător al Mioveniului, Ișfan a adus pe FC Argeș în avantaj, șutând frumos din voleu de la 20, pentru ca Palic să închidă tabela în minutul 90, finalizând din fața porții.

Cele două echipe vor continua pregătirea la Mogoșoaia până la finalul săptămânii. FC Argeș va părăsi baza sportivă a Federației vineri, mergând la Sf Gheorghe pentru amicalul cu Sepsi, în timp ce Mioveniul va termina pregătirea centralizată sâmbătă, deplasându-se la București pentru amcalul cu FCSB.

# CS Mioveni (repriza 1): Ducan – Oancea, Balaur, Scarlatache, Garutti, Șerbănică – Vereș, Dumitriu – Sanoh, Rusu, Coșereanu

# CS Mioveni (repriza 2): Popescu – Oancea, Iacob, Burnea, Balaur, Rădescu – Toma, Dumitriu – Sanoh, Albert Voicea, Buziuc. A mai intrat: Dat

# FC Argeș (repriza 1): Greab – Tofan, Telcean, Joao, Latovlevici – Moisie, Raynov – Teles, Șerban, Dumitru – Jafar. Antrenori: Andrei Prepeliță, Mihăiță Ianovschi.

# FC Argeș (repriza 2): Croitoru – Mălin, Turda, Boldor, Mușat – Meza Colli, Honciu – Ișfan, Said, Dumitrașcu – Fatai.