CS Mioveni caută și ea în această perioadă să se întărească, însă Alexandru Pelici nu acceptă în lot orice fel de jucători.

Antrenorul principal al galben-verzilor a vorbit înainte de plecarea în cantonament desrpe profilul jucătorilor pe care îi dorește în această această.

”Încercăm să găsim soluții pentru pozițiile care ne interesează. Dar așa cum am mai spus-o, ne interesează să vină jucători de caracter care să înțeleagă că CS Mioveni este un grup, în primul rând, și că grupul e mai presus de orice individ în parte. Sper să găsim acești jucători, care să înțeleagă lucrul acesta și să aibă valoare, care să crească valoarea echipei” a spus Pelici.

Tehnicianul a vorbit și despre ce a mai rămas de jucat din acest campionat: ”Ne așteaptă însă 9 meciuri din sezonul regular și apoi play-out-ul. Ne dorim să acumulăm cât mai multe puncte în această perioadă. Dacă acum un an ne gândeam doar să prindem play-off-ul și ultimul tren de Liga 1, acum ne gândim doar să rămânem în Liga 1. Suntem bine acum și sperăm să nu avem probleme”.

CS Mioveni intră de mâine în cantonament la Mogoșoaia, pentru o perioadă de 10 zile. În acest timp sunt programate și 3 amicaluri: cu FC Argeș (pe 8 ianuarie), cu Dinamo (pe 12 ianuarie) și cu FCSB (pe 15 ianuarie). Prima etapă va avea loc pe 23 februarie, galben-verzii urmând să primească vizita echipei Academica Clinceni.