CS Mioveni a revenit și ea de astăzi la antrenamente. Fotbaliștii lui Alexandru Pelici vor mai face și mâine pregătire acasă, după care va pleca în cantonament la Mogoșoaia.

Galben-verzii au încheiat astăzi vacanța și au început pregătirea, reunirea având loc la ora 15:00 la Grupul Școlar. Aici s-a efectuat mai întâi testul COVID și apoi o primă ședință de pregătire.

Antrenorul Alexandru Pelici a avut la primul fluier din 2022, 21 de jucători. Din  lotul cu care s-a abordat prima parte a campionatului au lipsit la acest prim antrenament Adrian Cierpka (accidentat), Adrian Scarlatache (învoit), Andrei Cristea (învoit) și Costin Ciucureanu (cu care se va rezilia contractul). Alți doi jucători au fost prezenți dar nu s-au antrenat Ștefan Blănaru (accidentat) și Davide Massaro (cu care se va rezilia contractul). Singura noutate a fost cea a tânărului atacant Tiberiu Coman. Acesta a făcut în tur parte din lotul lui FC Argeș, însă a promovat anul trecut cu CS Mioveni în Liga 1.

Mâine, galben-verzii efectuează vizita medicală, iar de joi pleacă în cantonament la Mogoșoaia, unde se va sta 10 zile.

”Vor pleca 3-4 jucători și vor veni alți 4... Vrem să aducem un jucător de bandă, un fundaș, un mijlocaș și un atacant. Ne așteaptă un retur dificil, dar sperăm să rămânem în afara locurilor care retrogradează” spunea președintele Dumitru Olteanu.

Fotbaliștii care s-au antrenat astăzi sub comanda lui Pelici:

Portari:

Justin Popescu, Răzvan Ducan, Valentin Sima, Bogdan Preda

Fundași:

Dorinel Oancea, Ionuț Balaur, Alexandru Iacob, Ghuilerme Garutti, Ionuț Burnea, Dănuț Șerbănică

Mijlocași:

Ionuț Rădescu, Andrei Panait, Szilard Vereș, Daniel Toma, Valentin Coșereanu, Emanuel Dat, Moussa Sanoh, Lucian Dumitriu, Alexandru Buziuc

Atacanți

Bogdan Rusu, Tiberiu Coman