CS Mioveni joacă în etapa următoare din Liga 1, cu Rapid. Partida este programată pe terenul giuleștenilor și se va desfășura în cele din urmă chiar la Mioveni, sâmbătă 27 noiembrie, de la ora 20:30.

Rapidul a disputat ultimele două partide de acasă, pe terenul din Mioveni doarece stadionul pe care au început sezonul, Național Arena a fost indisponibil. Acum, stadionul din București a devenit disponibil, dar cum partida se desfășoară fără spectatori, giuleștenii au considerat că chiria este prea scumpă și cum ei nu beneficiază de aportul fanilor nu se merită a se face acest efort financiar și pot evolua tot pe un teren străin, unde chiria e mai mică. 

Fiind o situație ciudată, deoarece vor juca tocmai cu echipa care evoluează acasă pe Stadionul Orășenesc, Rapid a dorit schimbarea locației și au vrut să mute meciul la Giurgiu.  Nu au putut face asta deoarece trebuiau să semneze un nou contract de închiriere a noii arene până la finalul sezonului așa că vor evolua, acasă, cu CS Mioveni, chiar la Mioveni.

Meciul Rapid - CS Mioveni, din etapa a 17-a este programat sâmbătă de la ora 20:30, pe Stadionul Orășenesc.

În precedentele partide din campionat disputate de Rapid ”pe propriul teren” la Mioveni, giuleștenii au învins cu 2-0 pe CFR Cluj și au remizat 0-0 cu FC U Craiova. Rapid a mai jucat însă de alte două ori la Mioveni în acest sezon, în etapa a doua din tur și au învins cu 2-0 și în șaisprezecimile Cupei României, când au câștigat la loviturile de departajare cu 5-4, după ce la finalul celor 90 de minute a fost egal, 0-0. În plus, alte două întâlniri oficiale între CS Mioveni și Rapid au mai avut loc în 2021 și anume în play-off-ul de promovare al Ligii a II-a: 1-1 la Buftea și 1-0 la Mioveni pentru galben-verzi. Mai mult, giuleștenii și argeșenii s-au mai întâlnit de două ori în acest an și în amicaluri: 2-1 pentru bucureșteni la Brașov și 1-0 la Mioveni pentru gazde.