Partida din Liga a IV-a jucată la sfârșitul săpătmânii trecute între ACS Inter Câmpulung și Energia Stolnici, a fost întreruptă în minutul 55 la scorul de 1-0 pentru gazde, pentru că arbitrii au fost luați la bătaie de jucătorii oaspeți.

În acel minut, oaspeții au primit al treilea cartonaș roșu, iar lucrurile au degenerat. Primul eliminat a fost Vasile Raimondo în minutul 45 pentru că a scuipat un adversar și apoi pe arbitrul asistent, apoi Stancu Valentin pentru al doilea galben și în final Olteanu Tomiță pentru injurii aduse adversarului și arbitrului și lovirea arbitrului.

Marți seara, AJF Argeș a judecat cazul prin Comisia de Disciplină și în afara pierderii cu 3-0 a meciului, Energia Stolnici și jucătorii au mai primit și alte sancțiuni mai dure.

Astfel, Vasile Raimondo Catalin a fost suspendat 18 etape și amendat cu 1000 lei acuzațiile fiind: scuipă arbitrul asistent, iar după ce i s-a acordat cartonașul roșu, s-a dus la arbitrul asistent și îl scuipă din nou, după care se duce la banca de rezerve ia o sticlă cu apă și aruncă cu apă spre arbitru și apoi aruncă cu sticla cu apă după arbitrul asistent care este și lovit cu sticla în spate. Mai mult, după fluierul de final a venit la vestiar și a adus din nou amenințări și injurii la adresa brigăzii de arbitri.

Celălalt jucător recalcitrant, Olteanu Tomita a fost suspendat 1 an și amendat cu 1000 lei, pentru injurii aduse la adresa portarului advers, iar după ce a primit roșu, a venit la arbitru l-a înjurat și lovit cu pumnul în față. După joc, la vestiare, acesta a amenințat și înjurat din nou arbitrii.

Și antrenorul oaspeților, Grigore Florin Valentin a adus amenințări la adresa brigăzii de arbitri și nu a încercat în niciun fel să-și liniștească echipa, din contră și acesta protesta și a fost suspendat două etape și amendat cu 300 lei.

Foto: www.facebook.com/televiziunemusceltv