CS Mioveni deschide etapa a 7-a a Play-off-ului Ligii a II-a, de la ora 16:00 jucând în deplasare la Miercurea Ciuc, cu Csikszereda.

Galben-verzii sunt la 4 puncte de locul 2 pe care se află Rapid și la 7 de lider, dar speră ca printr-o victorie azi și jocul rezultatelor să reducă această diferență.

Csikszereda este a 5-a în clasament, având 36 de puncte, atâta cât are şi ocupanta locului 6, ASU Poli. Formaţia din Miercurea Ciuc a jucat de trei ori în play-off pe propriul teren şi a pierdut de fiecare dată, 0+1 cu Rapid, 1-2 cu U Craiova şi 1-2 cu Dunărea Călăraşi. Ambele echipe se prezintă la acest meci după înfrângeri la două goluri, suferite înainte de Paşte, Mioveniul la Craiova iar ciucanii la Rapid (scor 0-2). CS Mioveni şi Csiskzereda s-au întâlnit până acum de trei ori, pe parcursul a două sezoane. Mai întâi, campionatul trecut, în tur, la Mioveni a fost 3-0 pentru gazde, iar returul nu s-a mai jucat din cauza pandemiei. Apoi în acest sezon , în turul sezonului regulat, a fost 1-1 la Mioveni, iar în etapa a doua din turul play-off-ului a fost tot egal, dar 0-0.