FC Argeș a mai obținut joi seara o victorie în play-out-ul Ligii I, cu Voluntari, scor 3-0 și și-a consolidat poziția secundă în clasament. Piteștenii sunt la 3 puncte de Chindia și au 3 puncte în fața UTA-ei.

Totodată alb-violeții au, ca și Gaz Metan Mediaș, cele mai multe goluri din play-out, 9, iar atacantul Chepas Malele care a înscris din nou în meciul de ieri, se află pe locul 2 în clasamentul golgeterilor Ligii I, cu 18 reușite, pe prima poziție fiind Tănase de la FCSB cu 22 reușite.

Alb-violeții au început bine meciul cu FC Voluntari și puteau deschide scorul după 11 minute prin Honciu, însă șutul mijlocașului a ocolit de puțin poarta lui Rîmniceanu. Replica ilfovenilor a venit câteva minute mai târziu, însă Greab a fost la post și a respins în corner șutul lui Betancor. FC Argeș a deschis scorul la jumătatea primului mitan prin Cristi Dumitru care a trimis în plasă din interiorul careului centrarea lui Malele. Argeșenii își puteau dubla avantajul pe tabelă până la pauză, însă șutul lui Honciu nu a prins cadrul porții. După revenirea de la cabine, piteștenii au încercat să dea lovitura pe contraatac iar această tactică avea să-și arate roadele spre finalul partidei. Nou-intratul Drăghici a adus liniștea în tabăra piteșteană după ce a trimis în plasă, din fața porții, mingea șutată de Tofan care lovise transversala. Cephas Malele a închis tabela în ultimul minut al timpului regulamentar după ce l-a executat cu sânge rece pe portarul Rîmniceanu ieșit în întâmpinare.

Argeșenii sunt la trei lungimi în spatele liderului Chindia Târgoviște, echipă pe care au mari șanse să o întâlnească la barajul pentru prezența în Conference League. Următorul meci al echipei piteștene este programat duminică, 9 mai, de la ora 16.30, în deplasare, cu Viitorul Constanța.

FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Boldor, Muşat(min.70 Năstăsie) – Meza Colli, Şerban – Grecu(min.76 Drăghici), Honciu(min.76 Deslandes), Dumitru(min.62 De Jonghe) – Malele.
Rezerve neutilizate: Micle, Leca, Maes, Mediop, Teles.
Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihăiță Ianovschi.
FC Voluntari: Râmniceanu – Balaur, Tamaş, Satli – Costin(min.46 Pesic), Tavares(min.46 Gheorghe), Droppa, Ivanov(min.59 Lopes), Briceag (min.28 Vlad) – Betancor, Ilie(min.28 Mailat).
Rezerve neutilizate: Rodriguez, Achim, Ricardinho, Angelov.
Antrenor: Bogdan Andone