CS Mioveni a obținut astăzi o nouă remiză în play-off, a doua, după ce a terminat 0-0 cu Csikszereda.

Gazdele au forțat marcarea unui gol, dar imprecizia jucătorilor din ofensivă și-a spus și de această cuvântul.

Prima repriză a fost una săracă în ocazii de poartă, Rădescu și Blănaru de la gazde având două oportunități, în timp ce oaspeții au ratat și ei din centrul careului. După pauză jocul s-a mai animat, Mioveniul forțând victoria, dar până la urmă tot galben-verzii au scăpat bazma curată în tre rânduri, la reluările lui Bauza milimetric peste, și a lui Jebari de două ori în portar din poziții ideale. La poarta oaspeților Blănaru, Mar și Ișfan au dat emoții lui Gyenge, însă și portarul Csikszeredei a scăpat fără gol primit.

Punctul obținut cu Csikszereda ajută Mioveniul în clasament, să urce, cel puțin momentan, pe locul 3. Șansele la promovare nu sunt irosite după primele două remize din play-off, însă echipa lui Pelici are neapăart nevoie de victorii în următoarele partide, pentru a nu pierde contactul cu primele două locuri.

Etapa următoare, galben-verzii vor evolua în deplasare, la Călărași, miercuri, 14 aprilie, de la ora 16:30.

CS Mioveni: Ius. Popescu – Rădescu (63 Oancea), Gherghe (cpt.), Al. Iacob (84 Burnea), Șerbănică (84 Coșereanu), M. Șerban (63 Tănase), Sz. Vereș, Ișfan, Mar, Blănaru, Bg. Rusu (75 Massaro).
Rezerve: Ducan – Tib. Coman, D. Toma, Seb. Ivan,
Antrenor: Alexandru Pelici

FK Csikszereda: Gyenge – R. Takacs, Kelemen, Apro, Bor, Csuros (cpt.), Casiadi, Bara, Pinter, Bauza, Schieb
Rezerve: Albert – Rotar, Csonka, Jebari, Savin, Botorok, Meszaros, Bujdoso, Palmeș
Antrenor: Valentin Suciu