FC Argeș a fost condusă la pauză de Chindia, în ultima etapă a sezonului regular, dar a reușit să întoarcă rezultatul în repriza a doua grație prestației excelente a atacantului care a devenit subiect de presă în ultimele zile, Cephas Malele.

Grație acestei victorii, piteștenii vor începe play-out-ul de pe locul 1, după ce au terminat sezonul regular pe poziția a 7-a.

Piteștenii au fost foarte aproape de a deschide scorul prin Cristi Dumitru, însă șutul mijlocașului echipei noastre a fost respins de pe linia porții de Vadim Rață. Cu un sfert de oră înainte de finalul primului mitan, Chindia a deschis scorul prin Denis Dumitrașcu care l-a învins pe Greab cu un șut de la 20 de metri. Pauza a fost un sfetnic bun pentru Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi. Cei doi tehnicieni echipei l-a introdus în teren pe Ionuț Năstăsie care avea să contribuie decisiv la victoria alb-violeților. În minutul 55 a obținut un penalty transformat de Malele, iar apoi a marcat spectaculos în urma unei combinații de efect cu același Malele. Vârful echipei gazdă a reușit dubla și a stabilit scorul final, după ce l-a învins pe Aioani cu un șut la colțul scurt.

Cu această victorie, FC Argeș a terminat sezonul regular cu 40 de puncte, care se vor înjumătăți la începerea play-out-ului. În play-out, fiecare echipă va disputa nouă meciuri, FC Argeș urmând a avea cinci partide pe propriul teren și patru în deplasare.

FC Argeş: Greab - Tofan, Maric, Turda, Muşat - Meza Colli, Honciu - Grecu (min.46 Năstăsie), Palic (min.89 Deslandes), Dumitru (min.90+1 Drăghici) - Malele (min.90+2 Mediop).
Rezerve neutilizate: Micle, Boldor, De Jonghe, Maes, Teles. Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihăiță Ianovschi.
Chindia Târgoviște: Aioani - Căpuşă, Piţian, Celea, Fomba (min.81 Yameogo) - Raţă (min.81 Mitrea), Iacob, Dulca, Dumitraşcu (min.81 Neicuţescu)- Popa, Florea (min.62 Neguț).
Rezerve neutilizate: Moldovan, Cherchez, Berisha, Kocic, Martac. Antrenor: Emil Săndoi.