Înfrângerea din week-end a scos-o pe FC Argeș din cărțile play-off-ului Ligii I, acolo unde spera să ajungă după parcursul excelent din retur și din 2021.

Piteștenii chiar visaseră frumos și chiar era îndreptățiți să se gândească la unul din primele 6 locuri, judecând după prestațile avum în partea a doua a sezonului. După prestația însă, de sâmbătă, de la Hermannstadt, sunt nevoiți din nou să se gândească la realizarea primul obiectiv stabilit după promovare și anume evitarea retrogradării.

FC Argeș a irosit o bună șansă de a se apropia de locurile de play-off după ce a pierdut fără drept de apel confruntarea de sâmbătă după-amiază, de la Mediaș, cu FC Hermannsttadt. Ardelenii s-au impus cu 4-1 la capătul unui joc în care alb-violeții s-au jucat cu ocaziile și au ratat din toate pozițiile.
 
Piteștenii au irosit trei șanse de a marca din postura de unu la unu cu portarul advers, iar aceste ratări nepermise s-au răzbunat. Șerban, Cristi Dumitru și Malele nu l-au putut învinge pe Figueiredo din poziții ideale. FC Argeș a deschis scorul în minutul 24 prin Malele care a înscris din penalty , după ce în primă instanță ratase lovitura de pedeapsă. Centralul Radu Petrescu a decis repetarea loviturii de la punctul cu var pentru că portarul sibienilor nu a avut un picior pe linia porții. Atacantul lui FC Argeș a înscris din a doua încercare pentru echipa lui Mihai Ianovschi. Ardelenii au restabilit egalitatea în minutul 43 prin Yazalde care a trimis în plasă cu o lovitură de cap, din 3 metri, după o centrare a lui Petrescu. Același Yazalde i-a adus pe sibieni în avantaj după o centrare din corner, cu largul concurs al portarului Greab care a ieșit greșit. Echipa oaspete a avut șansa egalării prin Malele, însă atacantul echipei noastre nu l-a putut învinge pe Figueiredo din 2 m. Hermannstadt a reușit desprinderea decisivă prin Aosman care a trimis o ”scăriță” peste Greab. Mățel a închis tabela cu o execuție perfectă din lovitură liberă de la 20 m. În urma acestei victorii, Hermannstadt a rămas tot pe locul 15, dar a ajuns la 26 de puncte, acumulate în 29 de etape. După acest eșec, FC Argeș a coborât pe locul 8, cu 37 de puncte, iar șansele echipei de a ajunge în play-off au dispărut.
 
FC Hermannstadt: Figueiredo - Măţel, Matricardi, I. Stoica, Opruţ - Buzan(min.25 Petrescu), Dâlbea, Yazalde(min.61 Romario Pires), Sebaihi - Aosman(min.80 Addae) - Bagaric.
Rezerve neutilizate: Pop, Vodă, Aralica, Alhassan, Viera.Antrenor: Eugen Beza.
FC Argeş: Greab - Tofan(min.77 Mediop), Turda, Maric, Muşat - Meza Colli, I. Şerban(min.82 Honciu), C. Dumitru (min.82 Grecu), Palic(min.77 Năstăsie), Drăghici(min.66 Maes) - Malele.
Rezerve neutilizate: Croitoru, Boldor, Deslandes, De Jonghe. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.