CS Mioveni a urcat momentan pe locul al doilea al clasamentului, după ce ieri seară a remizat 0-0 cu liderul FC U Craiova.

Galben-verzii vor coborî însă în top, după ce se vor disputa și celelalte jocuri ale etapei de debut, în funcție de rezultatele ce se vor înregistra.

În partida de la Mioveni, s-a jucat precaut, nicio echipă nedorind vreun eveniment nefericit în lupta pentru promovare. Meciul a început cu o eroare mare de arbitraj, centralul iertându-i pe olteni de o eliminare, la Gugu, la o pătrundere forțată a lui Blănaru, fundașul oaspete ținându-și adversarul în pozitie de ultim apărător.

Ocaziile mai mari au fost de partea Craiova, care în prima repriză a ratat prin Campagno (min 11 reuluare peste dintr-un metru), Cristea (min 20 sut de la 20 reținut de portar), în timp ce argeșenii au irosit o posibilitate de gol prin Blănaru care în minutul 31 nu a ajuns de puțin la balon să îl împingă în plasă. În partea a doua galben-verzii au contat mai mult în atac, prin Blănaru (șut din întoarcere, din careu, puțin peste, în min 53), Toma (șut puternic reținut cu greu, în doi timp, în minutul 55) și din nou Blănaru (blocat în 3 m, în ultimul moment în min 82, pe un contratac, pornit de la Rusu și Ișfan). De partea cealaltă, oltenii au avut și ei situațiile lor de gol, prin Gugu (șut pe lângă de la marginea careului, min 48), Campagno și Bălan (reluare cu capul periculoasă și apoi șut în blocaj din 2m, în min 64), Stoenac (singur în careu șut din alergare peste poartă, min 90+1).

Dacă în prima repriză oltenii au fost iertați de eliminarea lui Gugu, după fluierul final, cel care a văzut roșu a fost antrenorul Trică, acesta aruncând cu sticlă de apă în tribună spre un spectator care l-a înjurat.

CS Mioveni: Ius. Popescu – Burnea (Șerbănică 71′), Al. Iacob, Gherghe (cpt.), Mar – Rădescu (Oancea 82′), D. Toma (M. Șerban 71′), Sz. Vereș, Coșereanu (Ișfan 65′) – Blănaru (Massaro 82′), Bg. Rusu
Rezerve neutilizate: Ducan – Seb. Ivan, Tib. Coman, I. Tănase
Antrenor: Alexandru Pelici

”FC U” Craiova: M. Enache – Gîț, Gugu, Paramatti, Huyghebaert – Dr. Albu (cpt.), C. Cristea – R. Negru (Raicea 18′), Cl. Bălan (Stoenac 89′), Rob. Răducanu (Ad. Voicu 71′) – Compagno
Rezerve neutilizate: Mogoșanu – Diakite, Luboya, Vl. Pop, Andr. Ciolacu, Miuțescu
Antrenor: Eugen Trică

Foto: Gheorghe Flușter / www.fotosport.ro