Antrenorul Mioveniului, a sperat în calificarea în play-off pe tot parcursul turului la calificarea în plazy-off, mai precis de când  a preluat echipa, iar acest

lucru le-a transmis și elevilor sai, care au lupat până în ultima clipă.

De altfel, CS Mioveni a obținut calificarea la ultimul joc din tur, dar a făcut-o într-un mod de remarcat și cu o prestație în 2021, de nota 10. Practic Alexandru Pelici preluat pe argeșeni în momentul în care erau pe locul 12 cu 10 puncte și a reușit să-i ducă pe 3 cu 33 de puncte.

La finalul partidei cu Aerostar, Pelici și-a elogiat elevii spunând că este meritul lor că au ajuns în play-off.  

"A fost o ediție foarte disputată a Ligii a II-a. Am sperat și am crezut în noi până în ultima clipă. Nu știu câți mai credeau în noi... Am avut șansă la cele două jocuri de la Craiova și Petrolul. Îi felicit pe băieți, jos pălăria în fața lor! Au luptat și merită să fie în primele șase. Cu Aerostar Bacău, după ce ne-au egalat, la 1-1, era un joc deschis. Bine însă că am încheiat socotelile până la pauză. S-a jucat această calificare, pe tot parcursul turului. Punctul cu Csikszereda, punctul cu Recea... toate au contat. Să nu uităm de punctele câștigate de Claudiu Niculescu, căruia îi mulțumim pentru ce a făcut. Am găsit resurse să credem până la final, ăsta este obiectivul pe care ni l-am propus și pentru care am venit la CS Mioveni. După remiza cu Recea însă speram. Dacă vă aduceți aminte, am făcut o partidă bună atunci, am ratat 8-9 ocazii de gol. Îmi pare rău pentru alte echipe că nu și-au realizat obiectivul, dar suntem subiectivi și trebuie să ne bucurăm pentru calificarea noastră în play-off" a declarat Alexandru Pelici.