După 11 meciuri consecutive, fără înfrângere, dintre care două în tur, FC Argeş a primit o corecţie serioasă luni seara, la Cluj,

pe terenul campioanei, CFR. Gazdele s-au impus cu 5-0, după un meci în care pe teren a fost doar o singură echipă. Maric a fost eroul negativ al piteştenilor, cu două penalty-uri provocate şi un autogol.

FC Argeș a rezistat în Gruia 35 de minute fără să primească gol și nimic nu prevestea ce avea să se întâmple pe tabela de marcaj. La un duel între Luka Maric și Păun, centralul Coltescu a dictat penalty care a fost transformat de Ciprian Deac. Decarul clujenilor a reușit dubla până la pauză după ce cavalerul fluierului a mai dictat încă o lovitură de pedeapsă la un henț în careu comis de același Maric, deși înainte ca apărătorul echipei noastre să atingă mingea cu mâna, un jucător al ardelenilor era în poziție clară de offside. Imediat după pauză, CFR Cluj a mai marcat încă o dată după ce ghinionistul Maric a deviat mingea în propria poartă la o centrare a lui Chipciu. Până la final ardelenii au mai punctat de două ori prin Costache și Rondon, clujenii obținând astfel cea mai clară victorie din această ediție de campionat.

Practic, la Cluj, FC Argeş a încasat mai multe goluri decât în tot returul, adică în 9 meciuri jucate, piteştenii primind câte un gol de la Gaz Metan, Uta, U Craiova şi Sepsi, în rest câştigând la zero cu Botoşani, Astra , Voluntari şi Viitorul, sau remizând alb, cu FCSB.

În urma acestui rezultat FC Argeș a coborât pe locul 9, cu cele 30 de puncte, obținute în 25 de etape. Următorul meci al echipei noastre este programat luni, 8 martie, de la ora 17.30, pe propriul teren, cu Politehnica Iași, lanterna roșie a Ligii I.

CFR Cluj: Bălgrădean - Susic (Rondon '74), Vinicius, Burcă, Camora - Deac, Bordeianu (Hoban '74), M. Gîdea (Păun '13)- Chipciu (Manea '75), Debeljuh (Omrani '65), Costache.

Rezerve neutilizate: Grzegorz Sandomierski, Iasmin Latovlevici, Syam Ben Youssef, Cătălin Itu. Antrenor: Edward Iordănescu
FC Argeş: Greab - Tofan, Turda, Maric, Muşat - Meza Colli (Honciu '78), Şerban - P. De Lucas (Mediop '56), Palic (Maes '65), C. Dumitru (Grecu '65) - Drăghici (Năstăsie '56).
Rezerve neutilizate: Croitoru, Barbu, Boldor, De Jonghe. Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihaiță Ianovschi
Arbitru: Sebastian Colțescu