FC Argeş încearcă să-şi menţină invincibilitatea în Liga I şi după meciul de diseară, elevii lui Andrei Prepeliţă evoluând la CFR Cluj după 11 jocuri

în care nu au cunoscut gustul înfrângerii.

După 24 de etape jucate, FC Argeș ocupă locul 7, cu 30 de puncte, iar CFR Cluj se situează pe locul 2, cu 51 de puncte, cu tre mai puţin decât liderul Ligii I, FCSB. Înaintea acestui duel, ambele combatante au un moral bun. Argeşenii vin după o victorie obținută pe terenul celor de la Voluntari, în timp ce ardelenii s-au impus în deplasarea de la Mediaș. Sub bagheta cuplului de antrenori Andrei Prepeliță - Mihăiță Ianovschi, FC Argeș are un parcurs de vis, bifând rezultate pozitive împotriva FCSB și Universitatea Craiova, două dintre candidatele la titlu. Piteștenii vor trebui să se descurce în acest joc fără atacantul Cephas Malele, golgheterul echipei. Vârful elvețian este suspendat pentru acest meci din cauza cumului de cartonașe. În confruntarea din prima parte a sezonului, CFR Cluj a câștigat la Pitești cu 2-0 prin dubla lui Rondon.

”Ne așteaptă un meci greu la Cluj. Jucăm cu echipa campioană a ultimilor trei ani, o formație cu jucători cu experiență. Mergem să obținem ceva din meciul de luni, de la Cluj. Și noi ne aflăm într-o perioadă bună și vrem să continuăm pe aceeași linie. Nu avem nimic de pierdut. Ne dorim să câștigăm punct sau puncte. Echipa este bine din toate punctele de vedere" a declarat înainte de meci antrenorul Andrei Prepeliţă.