Profitând de distanţa mare dintre meciurile de campionat (vinerea trecută la Voluntari - lunea viitoare la CFR), banca tehnică a lui

FC Argeş a decis să ţină jucătorii în priză şi să dispute astăzi un meci de verificare. 

Astfel, de la ora 15:00 pe Stadionul Nicolae Dobrin, elevii lui Prepeliţă şi Ianovschi vor întâlni liderul Ligii a II, FC U Craiova. Partida vine tocmai bine şi pentru olteni, care au stat în prima etapă de Liga 2 din 2021, disputată în week-end, următorul meci avându-l de-abia marţi 2 martie.

Altfel, conducerea clubului a decis să urmeze modelul altor grupări şi să pună în vânzare bilete virtuale la meciuri. "Clubul FC Argeș anunță punerea în vânzare a biletelor virtuale pentru meciul cu Politehnica Iași, din etapa 26 a Casa Liga 1, partidă programată în week-end-ul 6-8 martie, pe stadionul Nicolae Dobrin. Numărul de bilete virtuale cumpărate de un suporter este nelimitat, prețul unui bilet fiind de 5 lei (Sector Peluze), 10 lei(Tribuna 2) și 15 lei (Tribuna 1). Bilelete se pot achita doar cu cardul!" au anunţat piteştenii pe site. În prima zi s-au achitat deja 50 de bilete virtuale. Cei care le achiziţionează nu vor putea merge la meciuri, dar din banii strânşi clubul va putea achita diferite cheltuieli.