Echipa antrenată de Alexandru Pelici a obținut astăzi un nou succes în amicale, al patrulea de la reluarea pregătirii în 2021.

Pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, galben-verzii au învins cu 3-1 pe CS Afumați, după ce la pauză au condus cu 2-0.

Scorul a fost deschis de Rusu în minutul 35 cu o reluare din caruel mic, după ce portarul a respins în față mingea trimisă periculos cu capul de Coșereanu din centrarea lui Grideanu. Apoi, în minutul 41, Coșereanu centrează de pa stânga la colțul lung, portarul advers nu se înțelege cu un fundaș și scapă balonul, Rusu îl preia iar atacantul gazdă este faultat în colțul careului de goal-keeper. Penalty-ul este transformat apoi cu siguranță tot de Rusu, care a ajuns cu aceste două reușite la șase goluri în cele patru amicaluri jucate până acum, marcând în fiecare.

După pauză, Burnea a marcat cu capul din cornerul executat de Rădescu, iar spre final, CS Afumați a redus din handicap printr-un autogol al lui Ișfan, jucătorul galben-verde deviind nefericit în proprie plasă, cu capul.

Pentru CS Mioveni urmează, săptămâna viitoare încă două partide de verificare, contra Unirii Bascov și Rapid, după care vor începe meciurile oficiale.