Astăzi, FC Argeş joacă un nou meci de campionat, de la ora 16:30, în deplasare la Arad.

Astfel, după începutul bun din 2021, cu o victorie la Botoşani şi o remiză cu Mediaş, piteştenii speră să se întoarcă cu un rezultat bun şi de la meciul cu UTA.

Duelul de pe stadionul Francisc Neuman contează pentru runda cu numărul 18 a Ligii I, fiind al treilea meci din partea secundă a sezonului pentru ambele echipe. Piteştenii abordează acestă partidă de pe penultimul loc al clasamentului, cu 15 puncte, acumulate în 17 etape, în timp ce arădenii se situează pe locul 9, cu 21 de puncte. În meciul din turul campionatului, disputat pe arena din Trivale, cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1, fiind primul punct acumulat de argeşeni la revenirea în primul eşalon. Ambele formaţii au început bine returul, UTA acumulând 4 puncte, din jocurile cu Viitorul Constanţa şi FC Voluntari, în timp ce FC Argeş a adunat tot 4 puncte, dar din confruntările cu FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş.

"Plecăm de la premisa să nu primim gol, să avem o organizare defensivă foarte bună. I-am analizat pe cei de la UTA, le-am arătat şi jucătorilor analiza. Ştim ce puncte forte au. Sunt o echipă solidă, o echipă care primeşte greu gol, chiar dacă în ultima etapă din tur au încasat 6 goluri. Nu ne gândim decât la victorie. Am obţinut 4 puncte în primele două etape ale returului, dar tot timpul este loc de mai bine..." a declarat antrenorul Andrei Prepeliţă.