FC Argeş a început bine anul 2021, cu o victorie la FC Botoşani. Piteştenii s-au impus cu 1-0 în Moldova, graţie

unui gol marcat în prelungiri, dar din păcate a rămas pe ultima poziţie a clasamentului, reducând însă la un punct diferenţa faţă de echipele din faţă.

FC Argeș a dat lovitura în minutele de prelungiri, unicul gol al întâlnirii fiind marcat de Sylvain Deslandes în cel de-al doilea minut suplimentar. Mușat a bătut în forță o lovitură liberă, portarul Hankic a respins greșit, iar Deslandes a împins mingea în poartă din careu. 

Elevii lui Mihăiţă Ianovschi s-au apărat bine în partida de la Botoşani şi au avut şi noroc, gazdele ratând mai multe ocazii de gol. 

Cu cele 3 puncte luate, FC Argeş a acumulat 14, a rămas pe ultimul loc în Liga I, dar s-a apropiat la un punct de Poli Iaşi, Hermannstadt şi Voluntari. Următorul meci este programat duminică, la PIteşti, de la 14.30, adversară urmând a fi Gaz Metan Mediaş.

"Din punct de vedere tactic am reușit să anihilăm FC Botoșani, o echipă cu jucători cu mare, mare calitate, atât tehnică, cât și tactică. Dacă vedem jocul în ansamblu, nu aș putea spune că este o victorie norocoasă. Și în prima repriză ne-am creat trei situații de gol, dintre care una mare. Dacă suntem puțin atenți, puteam conduce încă din prima repriză. Într-adevăr și Botoșaniul și-a creat ocazii, dar în final rezultatul a fost de partea noastră. Poate că am avut și un pic de șansă, dar acesta este fotbalul" a declarat după meci antrenorul Mihăiţă Ianovschi.

# FC Botoşani - FC Argeş 0-1 (0-0)

A marcat: Deslandes (90+2)

# FC Botoșani: Hidajet Hankik - Cristopher Braun(min.46 Andrei Patache), Denis Haruț, Andrei Chindriș, Marcel Holzmann (min.46 Alexandru Țigănașu)- Eduard Florescu(min.57 Enriko Papa), Jonathan Rodriguez(cpt), Hervin Ongenda - Mahmoud AL Mawas, Youssef Toutouh(min.46 Victor Fernandez), Andrei Tîrcoveanu(min.75 Mihai Roman).
Rezerve neutilizate: Eduard Pap, Alin Șeroni, David Croitoru, Realdo Fili. Antrenor: Mihai Ciobanu.
# FC Argeș: Alexandru Greab - Andrei Tofan, Luka Maric, Silvain Deslandes, Nicolae Mușat - David Meza Colli, Ionuț Șerban(cpt)- Stephan Drăghici, Alexander Maes(min.89 Honciu), Cristian Cosmin Dumitru(min.78 Năstăsie) - Mediop Ndiaye.
Rezerve neutilizate: George Micle, Mihai Leca, Grigore Turda, Daniel Șerbănică, Andrei Prepeliță, Cătălin Barbu, Alin Nicușor Popa. Antrenor: Mihăiță Ianovschi.
# Cartonașe galbene: Chindriș, Florescu, Ongenda / Drăghici, Mușat, Năstăsie
# Arbitru: Mihai Florin Marcu