Returul Ligii I începe astăzi pentru FC Argeş, cu un meci deosebit de greu, în deplasare, la FC Botoşani. Piteştenii ocupă ultimul loc

în clasament şi au nevoie de orice punct pus în joc, pentru a mai spera la salvare, în timp ce moldovenii se luptă pentru a prinde un loc de play-off.

Partida de la Botoşani va începe la ora 17:00 şi va putea fi urmărită pe micile ecrane, pe canalele Digi Sport, Telekom Sport şi Look. 

Înaintea acestui duel, FC Argeş ocupă locul 16, ultimul, cu doar 11 puncte, strânse în 15 etape, în timp ce Botoşaniul se situează pe locul 10, cu 18 puncte, cu două mai puţin decât Viitorul Constanţa, ocupanta locului 6, ultimul care asigură intrarea în play-off. În tur, la Piteşti, FC Botoşani s-a impus cu 3-2 după ce au condus şi cu 3-0. 
Pentru argeşeni este un nou început, după ce în această iarnă au avut loc shimbări la nivelul conducerii, unde Jean Vlădoiu a fost numit managaer general, cât şi la nivelul băncii tehnice, unde Mihăiţă Ianovschi şi Andrei Prepeliţă au fost desemnaţi să salveze echipa de la retrogradare. 
"Va fi un meci greu cu FC Botoşani, la fel ca toate de până acum. Noi venim după o perioadă în care ne-am pregătit destul de bine în cantonamentul de la Mogoşoaia. Sperăm să începem să acumulăm puncte pentru că sunt vitale în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Sperăm să ne îndeplinim obiectivul" a declarat înainte de meci antrenorul Andrei Prepeliţă.