Fotbaliştii de la CS Mioveni au făcut astăzi testul COVID, acesta fiind primul pas în începerea pregătirii de iarnă. La testare

au fost prezenţi jucătorii şi antrenorii, începând cu principalul Alexandru Pelici. 

Mâine dimineaţă se va primi rezultatul testelor, iar cei care le vor trece vor efectua vizita medicală, urmând ca de vineri să se înceapă antrenamentele. 

La reunriea de astăzi au fost prezenţi şi doi nou-veniţi: atacantul Ştefan Blănaru, ultima oară la Turris Tr Măgurele şi mijlocaşul Marian Şerban, ultima oară la Academica Clinceni, dar care este jucător împrumutat de U Craiova. Primul a fost cooptat în lot pentru o perioadă de un an şi jumătate, iar al doilea se află pentru a treia oară în tricoul galben-verde, fiind şi acum împrumutat din Bănie.

În schimb 5 dintre componenţii lotului din prima parte  campionatului nu au mai venit la reunire, portarul Sima fiind împumutat la Miroslava, Traşcu fiind şi el împrumutat la Slobozia, lui Constantin şi Cozma le-au expirat împrumuturile de la Bascov şi FC Argeş în timp ce cu israelianul Vleblum s-a reziliat pe cale amiabilă contractul semnat în vară.