Astăzi, de la ora 13.15, echipa de handbal a CS Dacia Mioveni va disputa un nou meci în Liga Florilor.

 Fetele antrenate de Gheorghe Covaciu vor întâlni pe Activ Prahova Ploieşti, în cadrul unui turneu care se desfăşoară la Braşov. Meciul contează pentru etapa a VII primei ligi şi va fi transmis live, pe platforma https://tv.frh.ro. 

Înainte de acest meci, CS Dacia se află pe poziţia a 13-a în clasament cu 3 puncte, adversarele fiind şi ele pe 14, tot cu 3 puncte, obţinute în urma unei victorii. De menţionat însă că, argeşencele erau la finalul anului pe locul 10 cu 6 puncte, însă în pauza competiţională, Crişul Crişinău Criş s-a retras din campionat din motive financiare, iar Federaţia a retras punctele echipelor care câştigaseră cu ea, adică şi Daciei Mioveni (30-27 a fost scorul în meciul direct). 

"Începem anul competițional în Liga Florilor cu mare încredere în echipa noastră și speranța că că vom obține o nouă victorie care să contribuie la atingerea obiectivului stabilit, rămânerea pe prima scenă a handbalului românesc. Alături de suporteri, le urăm succes și sperăm să sărbătorim o nouă victorie în Liga Florilor!" a transmis directorul sportiv al CS Dacia Mioveni 2012, Constantin Ciobanu.

Echipa de handbal CS Dacia a plecat spre Braşov luni la prânz, după ce fetele au efectuat un antrenament la Piteşti, la Sala Sporturilor,