Banca tehnică a lui FC Argeş nu se paote baza în cantonamentul de la Mogoşoaia şi pe golgeterul echipei, Cephas Malele. Acesta

a fost diagnosticat cu COVID la testul efectuat înainte de plecarea în pregătirea centraliză şi astfel va rata perioada de pregătire de iarnă şi probabil prima parte a sezonului.

Malele a fost adus la echipă după începerea campionatului, iar şase din cele 14 goluri ale echipe sunt marcate de el. Informaţia a fost anunţată ieri seară de piteşteni: "În urma testării COVID-19 din data de 29 decembrie, oficialii grupării din Trivale au primit și o veste proastă. Atacantul Cephas Malele a ieșit pozitiv și va trebui să ia o pauză de două săptămâni. Fotbalistul este asimptomatic și se află în izolare la domiciliu pentru 14 zile, urmând ca după aceea să își reia pregătirea alături de ceilalți jucători."

Astfel, la Mogoşoaia, antrenorul Mihăiţă Ianovschi are sub comandă Flavius Croitoru, Alexandru Greab, George Micle – portari, Andrei Tofan, Luka Maric, Mihai Leca, Grigore Turda, Sylvain Deslandes, Nicolae Muşat, Dănuţ Şerbănică – fundaşi, Stephan Drăghici, David Meza Colli, Ionuţ Şerban, Ionuţ Năstăsie, Alexander Maes, Andrei Panait, Ionuţ Oprescu, Vlad Tudor, Cătălin Barbu – mijlocaşi, Alin Popa, Cristian Dumitru, Mediop Ndiaye, Alexandru Sin – atacanţi. Printre ei se numărăr şi doi juniori de la Centrul de Copii și Juniori Leonte Ianovschi, ambii născuți în 2003. Este vorba de mijlocașul de bandă, Vlad Tudor, și Alexandru Sin, un atacant cu talie.