FC Argeş a fost eliminată în această după-amiază din Cupa României, de Viitorul Pandurii Tg Jiu. Gorjenii s-au impus cu 1-0,

printr-un gol marcat în minutul 89, după ce piteştenii nu au avut nicio ocazie mare de gol.

Fazele în care argeşenii au ieşit în evidenţă, în prima repriză, dar fără a pune în pericol poarta adversă au fost: un şut al lui Grecu din afara careului (min 13), o reluare cu capul a aceluiaşi jucător, mingea lovind un adversar în mână (min 14). Apoi în partea a doua a fost o reluare cu capul a lui Malele, în braţele portarului (min 69), în timp ce gazdele au ratat o mare ocazie în minutul 62 şi apoi au marcat în minutul 89 prin Cioiu care primește la 20 m de poarta piteșteană, întoarce un fundaș argeșean și trimite de la marginea careului, plasat în poartă. 

"Nu s-a văzut nicio diferenţă între noi şi FC Argeş. Au fost momente bune de ambele părţi, dar important este că noi am reuşit să marcăm un gol frumos. Îl felicit pe Marius Cioiu. Am mai spus că am jucători cu potenţial şi vreau să existe continuitate" a declarat după meci antreorul Viitorului, Flavius Stoican.

La Tg Jiu, antrenorul Ionuţ Moşteanu a folosit la FC Argeș următorii jucători: Micle - Tofan, Maric, Leca, Mușat - Șerban(cpt) (66 Prepeliţă), Marakis, Meza Colli, Grecu (29 Maes) - Năstăsie (66 Drăghici), Malele.

După eliminarea din Cupă în faţa unui adversar de Liga a II-a, FC Argeş se concentrează acum pe salvarea de la retrogradare din Liga I, acolo unde este pe penultimul loc în clasament şi mai are patru meciuri până la finalul anului: cu Dinamo (4.12), la Clinceni (12.12), cu Hermannstadt (15.12) şi la Chindia (19.12).

Foto:https://www.facebook.com/fcarges.ro