Antrenorul piteştean Mihăiţă Ianovschi şi-a reziliat ieri contractul cu CSM Slatina, după ce  a condus echipa olteană 13 etape.

 Ianovschi jr a preluat echipa în Liga a III-a, a promovat-o în vară, iar după 13 etape jucate se situa pe locul 17 în clasament (din 21 echipe) cu 13 puncte adunate în 12 partide jucate (4 victorii, un egal, 7 înfrângeri).

Meciul care a pus capăt colaborării dintre cele două părţi a fost cel de sâmbătă, din etapa 13, de la Pandurii, acolo unde Slatina a pierdut cu 2-1 în faţa ultimei clasate în Liga 2.

”Am realizat lucruri frumoase la Slatina. O promovare în Liga a 2-a cu o echipă tânără, poate cea mai tânără din campionat. Am întâlnit şi am lucrat cu oameni extraordinari, care se înscriu în ceea ce ar trebui să reprezinte normalitatea în fotbal. Promovarea reprezintă o pagină importantă în istoria fotbalului slătinean şi sunt bucuros că am contribuit la acest lucru. Sunt convins că se vor găsi cele mai bune soluţii, astfel încât echipa să urce într-o zonă mai liniştită a clasamentului. Consider că toţi jucătoriii cu care am lucrat au progresat, în special cei mai tineri dintre ei, şi sunt convins că, dacă vor continua să muncească, unii dintre ei vor putea face pasul mai sus. Am considerat, împreună cu clubul, că este nevoie de o schimbare. Mulţumesc CSM Slatina, BAFTĂ CSM Slatina!” a fost mesajul lui Mihăiţă Ianovschi după despărţirea de slătineni.