CS Mioveni joacă diseară de la ora 18:00 pe propriul teren cu U Cluj, într-un meci ce va conta pentru etapa a 9-a a Ligii a II-a

şi care va fi transmis în direct de Digi şi Telekom.

Galben-verzii au un bilanţ negativ pe propriul teren, ultima victorie într-un meci oficial, jucat acasă, datând de fix un an fără o lună, pe 26 noiembrie 2019, Mioveniul câştigând cu 5-2 în faţa Turris-ului. De atunci trupa antrenată acum de Claudiu Niculescu a avut 5 înfrângeri şi 5 remize pe propriul teren. 

Diseară argeşenii speră să iasă din pasa aceasta şi să confirme jocul bun din etapa trecută, de la Chiajna şi să obţină un nou rezultat pozitiv. 

Jocul de diseară îi găseşte pe elevii lui Claudiu Niculescu pe locul 11 al clasamentului cu 10 puncte adunate în cele 7 partide jucate până acum. Galben-verzii abordează partida la victorie, având nevoie de cele 3 puncte pentru a urca în clasament şi pentru a nu pierde contactul cu poziţiile de duc în play-off.

Clujenii stau mai bine în acest clasament pe zi, fiind pe 5 cu 14 puncte. 

Universitatea vine după remiza din campionat de acasă, cu Chiajna (1-1) şi victoria la masa verde din cupă, în timp ce CS Mioveni s prezintă la meci după victoria din campionat cu 1-0 cu Chiajna şi eliminarea din Cupă suferită în faţa aceleiaşi echipe.

Foto: https://www.facebook.com/fcturris