CS Mioveni s-a întărit înainte de meciul cu Turris cu un atacant de 30 de ani, care are 200 de meciuri în Liga 2 şi 80 de goluri marcate.

 Bogdan Rusu a semnat un contract cu galben-verzii pentru doi ani, după ce Comisia de Disciplină a FRF, la-a dat la mijlocul săptămânii trecute liber de contract în urma litigiului cu Dunărea Călăraşi, acolo unde activase în sezonul trecut. Rusu este pregătit să debuteze marţi, în meciul Mioveniului cu Turris. 

Bogdan Rusu are 30 de ani şi în cariera sa a mai evoluat pentru Aerostar Bacău, Farul, Astra, CF Brăila, SC Bacău, FC Braşov, Foresta Suceava, Hermannstadt, Petrolul şi Dunărea Călăraşi. Atacantul are 40 de meciuri jucate în Liga 1, 20 în Cupa României, 201 meciuri în Liga a II-a unde a marcat 78 de goluri.Prin aducerea lui Rusu, antrenorul Claudiu Niculescu a întărit compartimentul ofensiv al CS Mioveni, acolo unde mai evoluează Sergiu Negruţ, Davide Massaro şi Sebastian Ivan. 

"Meciul cu Turris este unul destul de important pentru noi. Ne dorim cele 3 puncte şi vrem să beneficiem şi de rezultatele din week-end care ne-au ajutat şi astfel să urcăm în clasament .Conducerea CS Mioveni şi staff-ul au avut răbdare până mi-am încheiat socotelile cu fosta echipă , Dunărea Călăraşi. De când sunt în Liga a 2-a, an de an CS Mioveni s-a bătut pentru promovare, dar, din păcate anul trecut norocul nu a fost de partea lor , în ultima etapă din play-off. Am găsit o atmosferă bună şi toată lumea este încrezătoare că vom face treabă bună în acest sezon. Îmi doresc să pot să-mi ajut echipa prin evoluțiile mele şi să ne îndeplinim obiectivele propuse. Campionatul este abia la început , iar echipa a fost în construcție , deoarece au plecat o parte din jucători , iar alţii, s-au alăturat lotului. Iar echipele pe care CS Mioveni le-a întâlnit până acum, au încurcat şi alte echipe, care se bat în acest sezon la promovare" a declarat Bogdan Rusu după ce a semnat cu CS Mioveni.