Aşa cum era de aşteptat, după start-ul complet ratat de sezon, la FC Argeş s-a schimbat antrenorul principal. Astfel, astăzi conducerea a decis

să încheie socotelile cu Ionuţ Badea.

Numai că, nu era de aşteptat ca principalul să fie înlocuit cu secundul său, Ionuţ Moşteanu. "A făcut parte din staff-ul lui Ionuț Badea și cunoaște foarte bine lotul de jucători" a motivat conducerea aceasă mutare, însă dacă pui secundul principal şi te aştepţi să faci un şoc, este echivalent cu ceea ce s-a întâmplat în vară, când s-a promovat şi s-a mizat în Liga 1 pe un lot cu jucători aduşi din Liga 2.

Surse din cadrul clubului susţin însă că Moşteanu este doar un interimar, pentru că până la reluarea campionatului după meciurile Naţionalei, se caută un antrenor experimentat care să se înhame la salvarea echipei de la retrogradare, iar până în primăvară să o scoată la liman cu lotul acesta. La discuţii este aşteptat din câte se pare, un antrenor potrivit pentru astfel de situaţii, Gigi Mulţescu, zis SMURD-ul, cel care în ultimii ani a resuscitat mai multe echipe. Totuşi pe lista lui FC Argeş se mai află şi alte nume de tehnicieni ca Bogdan Andone sau Dushan Uhrin Jr, antrenori care s-au remarcat în sezonul trecut de Liga 1, iar acum sunt liberi de contracte.

Până la numirea noului antrenor, Ionuţ Moşteanu se va ocupa de echipă alături de secundul Dragoș Radu și antrenorul cu portarii, Viorel Dumitrescu. Moșteanu a fost secundul lui Sorin Cârțu la Pandurii, secund la CFR Cluj (a colaborat aici şi cu Jorge Costa, şi cu Ioan Andone), Poli Iaşi (2013), interimar și apoi principal la FC Vaslui. Ionuț Badea a preluat FC Argeș pe 8 octombrie 2019, reușind promovarea în Liga I după o absență de 11 ani.

Chiar dacă a fost înlocuit antrenorul principal, situaţia în jurul echipei rămână tensionată, suporterii cerând schimbări mult mai profunde. "Cerem o remaniere urgentă a oamenilor din staff-ul administrativ (Director General, Director Sportiv, Director Marketing etc) și aducerea unor oameni care pot aduce un plus valoare acestui club. 3 ani de zile am bătut pasul pe loc, fără ca FC Argeș să se dezvolte din punct de vedere administrativ" au scris într-un comunicat suporterii, pe pagina lor de facebook - FC Argeş, mulţumindui totodată lui Ionuţ Badea pentru munca şi ataşamentul faţă de FC Argeş.