Situația lui Ionuț Badea la FC Argeș se complică pe măsură ce echipa se afundă în subsolul clasamentului și suferă înfrângere

după înfrângere. Ieri, pieștenii au fost învinși de Sepsi la Sf Gheorghe , cu 1-0, după ce timp de o ora nu au pus în pericol poarta adversă.

Gazdele au marcat unicul gol al partidei după un penalty, contestat, la un henț în careu al lui Mezza Colli. Dimitrov a centrat în careu de pe dreapta, Fulop a reluat cu capul spre poarta piteșteană, mingea l-a lovit în braț pe Meza Colli, iar centralul Horia Mladinovici a dictat lovitură de pedeapsă. După primirea golului, FC Argeș a încercat să restabilească egalitatea, însă șuturile lui Robert Grecu, Meza Colli și Malele nu și-au atins ținta. În urma acestui rezultat, FC Argeș a rămas pe locul 15 al clasamentului, penultimul, cu 1 punct acumulat în 6 etape.

La scurt timp după a cincea înfrângere, președintele clubului piteștean, Cristian Gentea a reacționat, printr-o postare pe facebook și a spus că se vor lua măsuri drastice. Cel mai probabil acestea vor fi la nivelul băncii tehnice, care cu un lot slab valoric față de celelalte combatante, nu a obținut rezultatele așteptate, după promovare.

"La rândul meu sunt foarte dezamăgit de rezultate, de evoluție și de atitudine, iar lucrurile categoric nu mai pot continua așa! Tocmai de aceea, dragi suporteri ai FC Argeș, vă asigur de faptul că măsurile vor fi luate chiar în această seară, deoarece FC Argeș trebuie să aibă un alt parcurs, în care rezultatele să fie pozitive și să îi apropie pe microbiști de formație!" a fost mesajul președintelui.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, B. Mitrea – Nouvier (Aganovic ’46), I. Fulop (Achahbar ‘78), Vaşvari, Dragomir (Purece ‘9), Ştefănescu – Golofca (L. Fulop ’78), Safranko(Tincu ’90). Antrenor: Leo Grozavu.
FC Argeş: Croitoru – Matei, Leca, Deslandes, Muşat – Meza Colli, Prepeliţă (Năstăsie ’67), Oprescu (Blejdea ‘1, Marakis ’67) – Grecu, Malele, Honciu (Deac’ 67). Antrenor: Ionuţ Badea.
Arbitru: Horia Mladinovici
Arbitri asistenți: Daniel Mitruți, Bogdan Gheorghe
Arbitru rezervă: Ionuț Coza
Observator joc: Constantin Tolea
Observator arbitri: Marian Dorobanțu.
Cartonaşe galbene: Vaşvari ’68, Golofca ’75 / Grecu ‘78.
Cum s-a marcat golul:
min.57: 1-0! Istvan Fulop transformă penalty-ul acordat cu mare ușurință de centralul Horia Mladenovici și deschide scorul!.