FC Argeş va întâlni mâine, de la ora 15.30, în deplasare, pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în runda cu numărul 6 a Ligii I. Înaintea acestei dispute,

Sepsi ocupă locul 10, cu 6 puncte, în timp ce FC Argeş se situează pe locul 15, cu doar 1 punct. Covăsnenii au moralul bun după succesul din runda precedentă, din deplasarea cu FC Voluntari, în timp ce piteştenii abordează acest meci cu o doză de încredere mai scăzută după eşecul cu Universitatea Craiova.

Antrenorul Ionuţ Badea a prefaţat acest meci: “Este o perioadă şi o săptămână destul de dificilă pentru noi pentru că venim după o serie de rezultate nesatisfăcătoare. Tot ce am gândit până acum în previziunea acestui joc este legat de tot ce s-a întâmplat bun în meciul cu Craiova pentru a putea face un meci foarte bun la Sepsi. Mă interesează foarte mult rezultatul. Probabil că spectacolul va fi în planul doi, însă e important să înţelegem că trebuie să şi suferim pentru a putea merge mai departe. Fiecare partidă poate fi un nou început. Chiar dacă Sepsi este o echipă puternică, cu jucători peste medie, pentru noi e important să facem un joc bun colectiv şi sunt convins că rezultatul va veni în consecinţă" 

Sursa: https://fcarges-pitesti.ro