FC Argeş a suferit o nouă înfrângere în Liga 1, ieri seara, piteştenii fiind învinşi la scor de neprezentare de FCSB, o echipă

de la care se aştepta să fie măcinată de cazurile COVID, dar şi de oboseala meciului de joi din Europa League. 

Nu a fost însă deloc aşa, iar echipa mai obosită a părut să fie FC Argeş, argeşenii încasând cele trei goluri de la un singur jucător, internaţionalul Denis Man. De altfel, gazdele de la Giurgiu au aliniat un unsprezece cu multe improvizaţii, dar titularii lui Ionuţ Badea nu i-au putut face faţă, întâlnind şi între buturile bucureştenilor, un portar, Straton, în mare formă, care a avut trei intervenţii senzaţionale de-a lungul partidei.

Pe banca FCSB-ului a stat la acest meci Mihai Pintilii, un fost jucător al lui Ionuţ Badea, pe care piteşteanul l-a promovat de la Jiul, la Internaţional Curtea de Argeş, în 2009, iar de aici cariera acestuia a prins aripi. Pintilii i-a ţinut locul principalului Toni Petrea, care a fost bolnav de COVID.

După această înfrângere, FC Argeş a picat din nou pe penultimul loc al clasamentului, iar etapa viitoare întâlneşte o altă echipă de top, U Craiova.

Foto: https://www.facebook.com/fcarges.ro - Răzvan Păsărică / www.sportpictures.eu