Elevii lui Ionuţ Badea au şansa să încurce pe FCSB, diseară, de 21.30, într-un meci contând pentru etapa a 4 a Ligii I. 

 Gazdele au mai mulţi jucători bolnavi de COVID, pecum şi membri ai staff-ului tehnic şi administrativ. Mai mult, acum trei zile au jucat în Serbia, cu Topola iar cei 14 jucători care au fost valizi sunt epuizaţi după ce au obinut calificarea la penalty-uri. 

Totuşi, nici FC Argeş nu a impresionat deloc după promovare, iar rezultatele obţinute au fost cele conforme cu jocul prestat: 2-3 cu Botoşani, 0-2 cu Mediaş, 1-1 cu UTA. Trupa lui Badea este în căutări, iar antrenorul încearcă să formeze o echipă competitivă din mers. 

Interesant este că  FCSB are o singură înfrângere în ultimele 11 partide acasă, 0-2 cu CFR Cluj. Aceasta va fi prima confruntare dintre cele două echipe după 12 ani. Piteștenii n-au marcat în ultimele șase deplasări pe terenul lui FCSB, iar FCSB are 12 meciuri consecutive fără înfrângere cu FC Argeș.

Înaintea acestui duel, FCSB ocupă locul 5, cu 6 puncte, în timp ce FC Argeş se situează pe locul 14, cu 1 punct.

"Ne aşteaptă o partidă extrem de grea în acest debut de sezon. Venim după două eşecuri şi după un egal pe care l-am scos în extremis, fiind conduşi de UTA. pe propriul teren. Atmosfera în cadrul lotului este bună. Mă aştept să facem un meci bun la Giurgiu. Am urmărit echipa FCSB, avem o strategie în minte, ştim ce înseamnă dinamica lor de la mijlocul terenului în sus. Este o echipa ce a arătat o forţă extraordinară în primele două jocuri, în al doilea mai puţin, ceea ce înseamnă o doză de inconstanţă pentru ei. În ceea ce priveşte cazurile de Covid apărute în tabăra adversarului, cred că e momentul să lăsăm deoparte panica. Sunt cazuri asimptomatice. Toată lumea ştie că astfel de persoane au şanse mici sa transmită mai departe virusul" spunea înainte de meci antrenorul lui FC Argeş, Ionuţ Badea.