CS Mioveni a pierdut ieri, cu 1-0, acasă, în faţa lui Metaloglobus, după ce a luat gol în urma unei faze fixe. 

 Echipa fraţilor Herea s-a impus graţie golului marcat, în minutul 25, de cel mai mare dintre fraţi, Ovidiu, acesta reluând cu capul în plasa, din careul mic, după un corner de pe dreapta. Golul a venit însă după două faze în care gazdele puteau ele marca, o dată după o lovitură liberă (Burnea) şi a doua oară după un corner (Iacob). Tot în prima repriză, bucureştenii au trimis balonul în bară în minutul 36 prin Ciubotaru.După pauză s-a jucat în aceeaşi manieră, cu argeşenii la conducerea ostilităţilor şi tot cu ei ratând două ocazii mari. Mai întâi, portarul a respins cu greu şutul puternic al lui Işfan de la 30 m, şi apoi Coşereanu a nimerit bara transversală pe un contraatac în care scăpase singur cu portarul advers, în careu.

Aceasta a fost prima înfrângere din actualul campionat, suferită de CS Mioveni, după trei remize consecutive. Pentru galben-verzi îngrijorător este faptul că echipa nu a reuşit să marcheze niciun gol în patru etape, iar jocul şi rezultatele nu sunt deocamdată cele aşteptate de antrenori şi conducere. 

Etapa viitoare, argeenii vor evolua în deplasare la Pandurii Tg Jiu. 

# CS Mioveni – Metaloglobus 0-1 (0-1)

A marcat: Ov Herea (25)

# Mioveni: Popescu – Oancea, Iacob, Burnea, Constantin – Toma (60 Işfan), Marinescu (81 Ivan), Chindriş – Rădescu (60 Coşereanu), Negruţ, Velblum (60 Massaro). Antrenor: Claudiu Niculescu

# Metaloglobus: Gavrilaş – Ciubotaru, Lung, Caramalău, Coman – Mino Sato, Ionescu (46 Lungu), Ciocâlteu (60 Vraciu), Matache (60 Kassabji), Claudiu Herea (79 Chiriac) – Ovidiu Herea (86 Cazan). Antrenor: Gabriel Manu.

Arbitru: Viorel Flueran (Craiova)

Cartonaşe galbene: Burnea (65), Popescu (75) / Ionescu (42), Ciocâlteu (54), C. Herea (75)

Stadion Orăşenesc, Mioveni