CS Mioveni a ajuns la unsprezece transferuri efectuate în această vară şi început de sezon, după ce săptămâna trecută a obţinut semnătura a încă patru jucători. 

 

Este vorba de doi jucători străini, un brazilian cu cetăţenie italiană - Gomes Garutti Guilherme, un israelian cu cetăţenie română - Eithan Velblum şi românii Marius Chidriş si Dorinel Oancea. Jucătorii aduşi din campionatul intern, Oancea şi Chindriş au debutat deja în partida de la Slobozia.

Fundaşul italian de origine braziliană Gomes Garutti Guilherme, 26 de ani, este venit din ligile inferioare din Brazilia şi israelianul cu cetăţenie română şi moldoveană Eithan Velblum  care are 23 de ani, este jucător crescut la cel mai mare club din Israel, Maccabi Haifa şi a jucat pentru echipa national Under 18 a Israelului. Acum două sezoane acesta a fost unul dintre cei mai buni jucători din liga secundă israeliană iar anul trecut a evoluat pentru Bnei Yehuda în prima ligă. Cei doi “stranieri” sunt în aşteptarea cărţilor verzi, iar din acel moment, având deja semnate înţelegerile cu CS Mioveni pot debuta la echipă.

Dorinel Oancea (23 de ani) a debutat în 2017 la FC Argeş în Liga 2 sub comdnda lui Iordan Eftimie şi de atunci a evoluat numai la clubul piteştean. În schimb Marius Chindriş (29 de ani) este un jucător plecat de la Atletico Arad şi care a mai evoluat pentru UTA, Naţional Sebiş, Petrolul, CSM Tg Mureş, Viitorul Şelimbăr iar în vară a semnat cu Farul, însă până la urmă şi-a reziliat contractual cu marinarii şi a ales CS Mioveni.

Aşa cum spuneam Odată cu venirea celor patru fotbalişti, CS Mioveni a ajuns la un număr de 11 jucători tranferaţi în această vară: portarul Iustin Popescu (Chindia), fundaşii Dorinel Oancea (FC Argeş), Alexandru Iacob (Rapid), Gomes Garutti Guilherme  (Brazilia), Fabrizio Constantin (Unirea Bascov), mijlocaşii Marius Chindriş (Farul), Daniel Toma (Farul), Laurenţiu Marinescu (Petrolul), Vereş Szilard (Csikszereda), Eithan Velblum  (Israel), Sergiu Negruţ (Turris).