Etapa a patra din Liga 2, programează meciuri pe durata a patru zile, etapa începând mâine, sâmbătă şi terminându-se tocmai marţi. 

 CS Mioveni va întâlni în această rundă pe Metaloglobus, partida fiind programată în calupul meciurilor de sâmbătă. Meciul se desfăşoară de la ora 11.00, pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni, cu porţile închise din cauza pandemiei de coronavirus, dar jocul va putea fi urmărit live video şi text pe pagina de facebook a clubului https://www.facebook.com/csmioveni.ro.

Cele două echipe sunt singurele din clasamentul Ligii a II-a care au numai remize în etapele disputate până acum. Astfel, CS Mioveni a înregistrat trei rezultate de egalitate, toate terminate 0-0, la ASU Poli Timişoara, cu Gloria Buzău şi la Slobozia, în timp ce Metaloglobus are remize la Turris (2-2) şi cu Chiajna (1-1)., un al treilea meci al bucureştenilor, cel cu Pandurii fiind amânat. 

CS Mioveni abordează acest joc numai la victorie, fotbaliştii şi antrenorii galben-verzi fiind conştienţi că aceasta este singura variantă pentru a se menţine în plasa echipelor care aspiră la primele 6 locuri din clasament. 

"Ne aşteaptă un meci extrem de dificil. Întâlnim o echipa bine organizată, care are în componenţă jucători jucători foarte-foarte buni, pe care îi cunosc foarte bine şi nu este vorba numai de fraţii Herea, sunt şi alţii... Dar cred că noi suntem pregătiţi 100% pentru acest joc şi nu concepem să ieşim de pe teren fără cele 3 puncte, pentru că altă variantă la acest meci nu avem. Atmosfera, în ciuda faptului că nu am reuşit să câştigăm până acum, este bună şi asta îmi dă încredere că vafi bine ceea ce urmează în continuare" a declarat înainte de meci, antrenorul principal al Mioveniului, Claudiu Niculescu. 

Programul etapei a 4-a

Sâmbătă

# Concordia Chiajna - Pandurii Tg Jiu (11:00)

# CS Mioveni - Metaloglobus (11:00)

# Farul - Gloria Buzău (11:00)

# CSM Reşiţa - ASU Poli Timişoara (11:00)

# Ripensia - Aerostar bacău (11:00)

# CSM Slatina - Fotbal Comuna Recea (11:00)

# Rapid - Turris Tr Măgurele (14:30)

Duminică

# Viitorul Pandurii - U Craiova (12:30)

Luni 

# Csikszereda - Petroul (18:00)

Marţi

# U Cluj - Unirea Slobozia (19:00)