În fotbal, există o vorbă, "ocaziile se răzbună", iar ea s-a aplicat întocmai în meciul din etapa a treia disputat de FC Argeş, la Piteşti, cu UTA.

 

Arădenii au deschis scorul şi au ratat exasperat de mult, au avut şi un penalty neacordat, iar până la urmă piteştenii au răzbunat ocaziile adversarului şi au marcat ei, egalând şi obţinând primul punct din Liga I. Golul egalării a fost înscris de nou - venitul Malele, la prima atingere de balon, la câteva momente după ce a fost băgat pe teren. 

Partida de pe Stadionul Nicolae Dobrin a fost una spectaculoasă, cu multe faze de poartă, jucându-se deschis şi într-un ritm alert. Oaspeţii au deschis scorul rapid, prin Bustea care l-a învins pe Croitoru cu un șut plasat din afara careului. Arădenii și-au mai trecut în cont două mari ocazii de gol în prima repriză prin Ciprian Rus. În repriza a doua oaspeţii au avut o ocazie de unu la unu cu portarul, după care, FC Argeș a restabilit egalitatea în minutul 76 prin nou-intratul Malele, care a luat pe cont propriu o acţiune şi a finalizat imparabil cu un șut din unghi. Meciul s-a încheiat cu centrarea lui Ursu care a căzut pe bara transversală.

Acesta a fost primul punct obţinut de FC Argeş în Liga I, după trei meciuri, în care a pierdut cu 3-2, acasă cu Botoşani, a peirdut cu 2-0 la Mediaş şi a remizat 1-1, acum cu UTA, cealaltă nou-promovată în Liga 1. Chiar dacă punctul obţinut este binevenit şi a fost mult aşteptat, jocul echipei a fost ca în precedentele partide, însă este de aşteptat ca odată cu venirea noilor achiziţii, rezultatele să fie cu totul altele. 

„E un punct câştigat, de moral, dar arată şi o realitate. Am jucat cu două echipe din play-off, două echipe care ne-au arătat limitele, iar astăzi am avut ocazii, a fost un joc pe contre. Am reacţionat cu schimbările, am reuşit să marcăm, să egalăm, iar apoi lucrurile au stat într-o tensiune la mijloc. Am riscat în repriza a doua, iar UTA a avut ocazii mari. Am făcut 1-1 cu UTA, o nou promovată ca şi noi. E un punct de moral"  a declarat după meci antrenorul Ionuţ Badea. 

FC Argeș: Croitoru – Tofan, Turda, Leca, Șerbănică – Șerban(min.71 Malele), Meza Colli – Mirică(min.1 Năstăsie min.80 Mușat), Honciu(min.71 Panait), R. Grecu – Mediop(min.71 Deac).
Rezerve neutilizate: Greab – G. Matei, Barbu, Blejdea. Antrenor Ionuț Badea.
 
UTA Arad: Moldovan – Bustea(min.18 Tomozei), Benga, Ilie(min.80 Erico), Roumpoulakou – Albu, Roșu – Tescan(min.80 Rusu), Hora, Buhăcianu(min.69 Ursu) – C. Rus(min.69 Ioniță).
Rezerve neutilizate: Balauru – Klapan, Melinte, Morar. Antrenor: Laszlo Balint.
 
Arbitri: Florin Andrei (Târgu Mureş) Vasile Marinescu (Bucureşti) – Ferencz Tunyogi (Zalău). Rezervă: George Găman (Craiova).
Observator de joc: Ion Craiu
Observator de arbitri: Irina Mîrț
 
Cum s-au marcat golurile:
min.10: 0-1! Bustea înscrie spectaculos, cu un șut pe jos de la 25 de metri!
min.76: 1-1! Năstăsie îl angajează în adâncime pe Malele, Ilie greșește alunecarea, iar atacantul angolez trimite în plasă, cu un șut la colțul lung!.